Durerile Gingiei si Maselei INSUPORTABILE

12-03-2012
andreiandrey
Nu este medic/terapeut
andreiandrey
Buna seara sunt nou pe aici m-am hotarat sa va cer o parere pentru ca nu mai suport durerea din cavitatea bucala a mea ma termina cu zile.

Am 17 ani ma numesc Andrei.

Intr-o zi la scoala stateam si am dat cu limba la maseaua care era sparta(o masea care e sparta si molarul primar e terminat dintele doar ca e prins putin si a mai ramas bucatele care nu au iesit si se vad putin putin la suprafata )Dintele nu mi.a cazut. ma doare ingrozitor nu pot sa mestec ceva pe martea aceea

La dintele Incisiv laterlal simt asa o usturime de la gingie...

**Oare sa ma doara si de la maseaua de minte maselele de minte mi-au iesit jos au iesit la suprafata cam un sufert

GINGIA E INFLAMATA CRED EU DAR MA DOR SI DINTI NU AM DORMIT DE 3 ZILE SUNT RUPT, MA SIMT DEZORIENTAT.
!!!Vreau sa mentionez ca nu am niciocare la dinti am doar piatra si vreau so curat saptamana asta..

VA ROG SA-MI SPUNETI CAM CE TRB SA FAC MULTUMESC
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul