Durerile Gingiei si Maselei INSUPORTABILE
Buna seara sunt nou pe aici m-am hotarat sa va cer o parere pentru ca nu mai suport durerea din cavitatea bucala a mea ma termina cu zile.
Am 17 ani ma numesc Andrei.
Intr-o zi la scoala stateam si am dat cu limba la maseaua care era sparta(o masea care e sparta si molarul primar e terminat dintele doar ca e prins putin si a mai ramas bucatele care nu au iesit si se vad putin putin la suprafata )Dintele nu mi.a cazut. ma doare ingrozitor nu pot sa mestec ceva pe martea aceea
La dintele Incisiv laterlal simt asa o usturime de la gingie...
**Oare sa ma doara si de la maseaua de minte maselele de minte mi-au iesit jos au iesit la suprafata cam un sufert
GINGIA E INFLAMATA CRED EU DAR MA DOR SI DINTI NU AM DORMIT DE 3 ZILE SUNT RUPT, MA SIMT DEZORIENTAT.
!!!Vreau sa mentionez ca nu am niciocare la dinti am doar piatra si vreau so curat saptamana asta..
VA ROG SA-MI SPUNETI CAM CE TRB SA FAC MULTUMESC
Am 17 ani ma numesc Andrei.
Intr-o zi la scoala stateam si am dat cu limba la maseaua care era sparta(o masea care e sparta si molarul primar e terminat dintele doar ca e prins putin si a mai ramas bucatele care nu au iesit si se vad putin putin la suprafata )Dintele nu mi.a cazut. ma doare ingrozitor nu pot sa mestec ceva pe martea aceea
La dintele Incisiv laterlal simt asa o usturime de la gingie...
**Oare sa ma doara si de la maseaua de minte maselele de minte mi-au iesit jos au iesit la suprafata cam un sufert
GINGIA E INFLAMATA CRED EU DAR MA DOR SI DINTI NU AM DORMIT DE 3 ZILE SUNT RUPT, MA SIMT DEZORIENTAT.
!!!Vreau sa mentionez ca nu am niciocare la dinti am doar piatra si vreau so curat saptamana asta..
VA ROG SA-MI SPUNETI CAM CE TRB SA FAC MULTUMESC
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.