Durere puternică în burta, merg des la baie

09-12-2019
Esmerlanda
Nu este medic/terapeut
Esmerlanda
Buna ziua forum.Ma confrunt cu o durere de ceva ani, acum de câteva zile stau si urlu de durere.Am o durere in burta, nu stiu cum sa va explic e ca un cuțit ce ma apăsa, si ma doare si pe picior, merg foarte des la baie, urinari frecvente, am fost la medici și mi sa facut ecograf, dar spune că este ok, doar sensibilitate la ovarul drept, mie si la frig ma doare foarte tare.Eu ma aflu monentan in Austria, aici lucrez, nu stiu unde sa merg, cand eram in Germania medicul meu ginecolog era roman, si spunea ca posibil sa fie endometrioza, dar pana la diagnostic, imi spunea ca ar trebui sa fac o operatie pe burta sa vada ce e la vezica.Credetima ca ma termină această durere, daca se confrunta si alte persoane cu asa ceva, spunetimi.De durere si transpir.Sunt si slaba, palida, ametita, cred ca din cauza durerii am slabit.Ma tem ca am vreo boala ascunsa, aceasta durere imi da durere si tot imprejurul bazinului.si am senzatia ca urinez dar cand sa merg, ma blochez.Ce poate fii ?Deci ginecologic nu ar fii probleme, pentru ca daca merg imi spune este ok, si eu ma termin de durere, si noaptea ma trezesc des si merg la baie, chiar daca nu beau lichide.Sa va spun inca un amanunt, pentru ca acum 1 luna am mers aici in Austria la medic ginecolog, deoarece nu pot avea contact sexual cu sotul, am mereu durere, si nu puteam sa ii explic in lb germană clar, ca in momentul contactului, simt apăsare pe uretra, si am senzatia ca urinez.Asta e problema.Sigur am o boala ceva, am avut de mult mereu probleme, mereu in spital, tot antibiotice chiar si injecții spunand ca am infectie, tot raceli, daca nu au fost tratate corespunzător.Ajutatima va rog cu sfaturi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns