e grav?
Buna ziua.Am 27 de ani si totul a inceput acun 2 ani cand dintr-o data am inceput sa ametesc.mi-a crescut pulsul si tensiunea.Aunci am facut tot felul de analize inclusiv cardiolog, neurolog, rmn, tiroida si nimic, mi s-a spus ca nu am nimic doar o nevralgie intercostala.Inainte de accest episod mentionez ca m-am casatorit, unchiul meu a murit brusc intr-un accident si a inceput sa-mi fie frica de orice.Dupa tot stresul acesta am inceput sa simt niste exrasistole.Am fost la doctorul de fam si a spus ca nu am nimic ca toate sunt la mine in cap.Acum o luna am fost muscata in fruunte de o albima si am avut o reactie urata la venit, m-am speriat f tare.Acum 2 sapt am inceput sa simt un nod in gat, am fost la doctorul de fam si la un simplu consult cu stetoscopul mi-a spus ca a prins 2 extrasistole si ca inima imi bate repede.Mi-a scris betaloc si ca sa vin la control peste sapt.Cum nodul din gat nu disparuse am fost la gastoenterolog si la orl, mi-au spus ca e o esofagita de reflux.Am fost si la cardilolog, am facut ekg si mi-a iesit lipsa de potasiu.Mi-a dat si dumneaiei betaloc si sa fac niste analize de sange care mi-au iesit perfect inclusiv potasiu, am sa merg cu ele marti la cardiolog.Ce sfaturi imi dati?Vreau sa mentionez ca sunt si f paranoia, stau toata ziua acasa si cum simt ca ma doare ceva imi fat tot felul de scenarii in cap.In aceasta vara am dat licenta, m-am stresat cu vanzarea unei case, s-au adunat multe.
3 comentarii
buna!
vreau sa-ti spun ca si eu am avut simptome ca si tine mult timp, dar pana nu am apelat la un medic psihiatru nu s-au rezolvat.Acolo am apelat si eu intr-un final, dupa zeci de analize peste tot.( la inima, la tiroida, rmn, analize peste analize toate bune). Asa ca ai curaj si nu mai sta asa, nu are rost...
Sa imi spui cum te mai simti...
SANATATE!
vreau sa-ti spun ca si eu am avut simptome ca si tine mult timp, dar pana nu am apelat la un medic psihiatru nu s-au rezolvat.Acolo am apelat si eu intr-un final, dupa zeci de analize peste tot.( la inima, la tiroida, rmn, analize peste analize toate bune). Asa ca ai curaj si nu mai sta asa, nu are rost...
Sa imi spui cum te mai simti...
SANATATE!
Problema de sanatate este datorata stresului prelungit si multiplu din ultima perioada; este o tulburare de anxietate, poate si o depresie. Se rezolva complet cu tratament psihiatric +/- psihoterapie.
Multumesc mult pt ras., deja ma simt mult mai bine, mai merg doar marti la control si apoi o sa ma apuc sa fac ceva, sa-mi gasesc o ocupatie, sa nu ma gandesc la atatea.Am sa vad marti ce imi mai spune cardiologul si sper sa ma linistesc.
Alte subiecte recente din această secțiune: