e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?

iau anticonceptionale de 3 luni...acum 3 zile am terminat folia, si in mod normal zilele astea trb sa'mi vina...da nici o schimbare...e posibil sa fie vreo dereglare sau io stiu...sau pot fi insarcinata??? pr meu nu a ejaculat in mn...da totusi mi'e teama...ajutati'ma si p mn va rog
merci
merci
5 comentarii

Daca le-ai luat corect (n-ai avut tratamente cu antibiotic, scaune moi sau voma imediat dupa administrarea pastilei) nu se pune problema de sarcina. Nu e o regula sa-ti vina in primele 3 zile, mai asteapta, probabil e o mica dereglare.

da e adv k dak iei mult timp...pot provoca infectii vaginale sau chiar infertilitate..?ca eu vreau sa renunt sa mai iau...:(

N-au treaba cu infectiile vaginale; de infertilitate si eu am auzit ceva, insa sunt doar zvonuri, ca si multe altele. Pe unele antic scrie ca efect advers infertilitatea, dar asta se intampla probabil daca nu sunt luate cum/cand/de cine trebuie..nu stiu sa-ti spun exact. Oricum, daca ti-au fost prescris de un medic, e totul ok.
Eu zic sa mai astepti cateva zile, si daca nu vine, mergi la doctor, cu siguranta e o dereglare.
Eu zic sa mai astepti cateva zile, si daca nu vine, mergi la doctor, cu siguranta e o dereglare.

totusi mi'e teama cu infertilitatea asta.pt k am citit multe cazuri si m'au cam pus pe ganduri.plus fete kre au facute anumite chisturi din cauza lor...nush c sa zic.:-s ti'am zis..ma bate gandu sa renunt..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata?
- 2sa fie bebe?
- 1ciclul menstrual
- 5este posibila o sarcina?
- 6frica de a fi insarcinata...
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 1Pot ramane insarcinata?
- 3Dereglare menstruatie - cauze?
- 0am ramas insarcinata?
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 2Poate fi insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 1Sarcina?
- 5Sunt insarcinata?
- 2Ce se intampla?
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: