pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san

acum 10 zile am uitat sa iau o pilula de yasmin (am luat-o cu 12.5 ore intarziere) si a doua zi am avut contact neprotejat cu prietenul, cu finalizare in... :( stiu k e o prostie... doar ca ieri am observat ca daca strang sfarcul stang, apare o secretie incolora, parca ar fi apa... sunt la a 4-a folie de pilule... ce sanse sunt sa raman? si ce sa fac cu secretia asta? unde ar trebui sa merg... ajutor, va rog
3 comentarii

Cele doua probleme nu au legatura una cu alta.
Pentru prima: desi o sarcina este o probabilitate foarte indepartata, estze bine sa nu va mai jucati cu focul si, in cazul uitarii timp de mai mult de 12 ore, sa respectati regula de 7 zile: adica, vreme de 7 zile, considerati ca ati iesit de sub protectie.
Pentru a doua, cea cu secretia sanului: o vizita la doctorul dv ar fi foarte indicata. Unele afectiuni endocrine pot incepe asa.
Pentru prima: desi o sarcina este o probabilitate foarte indepartata, estze bine sa nu va mai jucati cu focul si, in cazul uitarii timp de mai mult de 12 ore, sa respectati regula de 7 zile: adica, vreme de 7 zile, considerati ca ati iesit de sub protectie.
Pentru a doua, cea cu secretia sanului: o vizita la doctorul dv ar fi foarte indicata. Unele afectiuni endocrine pot incepe asa.

de la secretia penisului poti ramane insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 3cat de mare e riscul de a fi insarcinata?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 8Sarcina?
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 1oare sunt insarcinata?
- 8sarcina cu anticonceptionale???
- 4oare e semn de sarcina? Doamne ajută!!!
- 2pot ramane insarcinata?
- 7sunt insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 0exista posibilitatea unei sarcini?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 0Poate fi sarcina sau nu ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: