e posibil sa fie prietena mea gravida?
Va rog sa-mi raspundeti la aceasta intrebare...
Am avut un contact sexual neprotejat cu prietena mea la 3 zile dupa ce i s-a terminat menstruatia. Sangerarea lunara dureaza aproximativ 4 zile...iar contactul a avut loc in a 7a zi a ciclului menstrual. Mentionez ca nu are ciclul regulat, insa in ultimele 6 luni, nu a avut niciun ciclu menstrual mai scurt de 29 de zile, dar nici mai lung de 33. Pentru a fi siguri ca totusi nu s-a intamplat nimic, la 24 de ore de la contact, a luat o pilula Escapelle. La 5 zile dupa ce a luat pilula, a avut o sangerare de 2 zile. Este totusi posibil sa fie insarcinata? Va rog sa-mi raspundeti...multumesc!
Am avut un contact sexual neprotejat cu prietena mea la 3 zile dupa ce i s-a terminat menstruatia. Sangerarea lunara dureaza aproximativ 4 zile...iar contactul a avut loc in a 7a zi a ciclului menstrual. Mentionez ca nu are ciclul regulat, insa in ultimele 6 luni, nu a avut niciun ciclu menstrual mai scurt de 29 de zile, dar nici mai lung de 33. Pentru a fi siguri ca totusi nu s-a intamplat nimic, la 24 de ore de la contact, a luat o pilula Escapelle. La 5 zile dupa ce a luat pilula, a avut o sangerare de 2 zile. Este totusi posibil sa fie insarcinata? Va rog sa-mi raspundeti...multumesc!
2 comentarii
cu siguranta NU este insarcinata. dar un test de sarcina te va linistii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Care e sansa sa ramai insarcinata?
- 3sunt oare insarcinata? va rog mult
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 11Exista posibilitatea sa fiu ?
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 1Nu stiu daca sunt gravida!
- 10gravida?
- 1Cum pot sa aflu????
- 0Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: