Eliminare ovule medabon

03-06-2024
Denisa1233
Nu este medic/terapeut
Denisa1233
Buna. De curand am aflat ca sunt însărcinată, aproape 6 săptămâni. Din multiple motive nu am putut pastra sarcina asa ca medicul mi-a recomandat medabon. Am luat prima pastila dupa care au urmat cele 4 ovule dupa 48 de ore.
Tin sa mentionez ca dupa administrarea ovulelor am stat in pat aproximativ 2 ore intinsa dupa care am avut nevoie la toaleta timp in care sangerarea a pornit. La toaleta am observat ca am eliminat un ovul, dupa alte cateva minute bune cand m-am dus din nou la toaletă observasem ca am eliminat inca 2. Nu stiu daca este normal acest lucru sau daca e posibilitatea ca sarcina sa nu se elimine de tot. A mai patit cumva cineva asta? Cum ati facut?
2 comentarii
0
05-06-2024, ora 13:19
Ellsa123
Nu este medic/terapeut
Ellsa123
Buna, eu le-am avut sub forma de pastile … tot introduse in vagin, doctora mi-a zis sa le introduc in vagin foarte adanc pentru ca e riscul de a le pierde ele fiind foarte mici … si timp de o ora sa nu ma ridic din pat pentru a le da posibilitatea de a se dizolva cum trebuie …probabil nu le ai impins cum trebuie. Esti ok ?
1
05-06-2024, ora 17:37
Della32
Nu este medic/terapeut
Della32
Avortul nu este o solutie. fara a judeca, sa nu uitam ca Dzeu stie de ce si cum si cand trimite un suflet in viata noastra. Exista variante si pentru reversarea avortului medicamentos, daca se doreste asta sau daca esueaza. Poate te mai gandesti si mai exista o cale de intoarcere. vb cu medicul pt orice problema, intotdeauna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •