Epilepsie?
Buna!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16sindrom vertiginos
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 0lesin si sideremie, mo, eo, ca, mcv in afara limitelor
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 6aietel de 1 an si 6 luni este foarte nervos si agitat, daca nu iese cum vrea plange, lesina
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 1diaree, lesin.
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 2de ceva vreme am stari de lesin
- 0Lesin, inconstienta pret de 2-3 minute..
- 0Colaps fără sincopă
- 13Am un caz foarte rar ce se manifestă cu leșinuri multiple, am nevoie de sfaturi
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: