Epilepsie?
Buna!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 2Aproape am lesinat :(
- 5lesin.. si mi-e frica sa mai merg la scoala
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 9Ameteala, oboseala, dureri de cap, senzatie de lesin
- 7Lesinul cu pierderea cunostiintei
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 3de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
- 4Pierdere brusca a constientei insotit de tremurat
- 2Lesinul si pierderea cunostintei timp 10-15 minute
- 6aietel de 1 an si 6 luni este foarte nervos si agitat, daca nu iese cum vrea plange, lesina
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 0stare de lesin
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 1Lesin si lipsa respiratiei
- 1Ameteala puternica - lesin
- 2Lesin
- 2Dureri mari de cap.
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: