Epilepsie?
Buna!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Aproape am lesinat :(
- 6am nevoie de un sfat
- 5senzatie de lesin si stari de voma
- 5lesin.. si mi-e frica sa mai merg la scoala
- 3Cauza neurologica sau cardiaca???
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 0imi vine sa lesin la caldura cand ies din casa...
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 3Lipsa diagnostic: cardio sau gastro sau altceva?
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 5Lesin, inclestarea dintilor si tiuitul urechilor
- 1lesin in capul pieptului
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 2Neurologie>Echilibru
- 2Sugar care se îneacă atunci cand mănâncă si apoi intra intr-o stare de inconstienta
- 4Buna ziua! am lesinat stand pe canapea
- 3Copil care lesina cand se discuta despre anatomie
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: