Epilepsie?
Buna!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 26incertitudine totala dar nu pot renunta
- 3SOS prolaps de valva mitrala, stari de lesin, puls 160
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 5stare de lesin (Cer ajutorul unui medic)
- 8alergie.prednison?
- 10lesinuri dese cauza
- 4lesin, pierderi de memorie..
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 11Dupa o baie fierbinte, mai aveam putin si lesinam
- 3Lipsa diagnostic: cardio sau gastro sau altceva?
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 2dureri difuze de cap si stare de lesin
- 2Lesinul si pierderea cunostintei timp 10-15 minute
- 3Ameteala, cazut jos din picioare?
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 0Leșin cu tensiune mare
- 13Am un caz foarte rar ce se manifestă cu leșinuri multiple, am nevoie de sfaturi
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: