Epilepsie?
Buna!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
Saptamana trecuta am lesinat si am fost dusa de urgenta la spital, unde am avut stari de greata si am varsat. Eu nu tin minte nimic, nu imi amintesc absolut nimic, totul a fost negru si imi amintesc din momentul in care mi-a fost pusa perfuzia, atat. Insa, insotitorii, imi spun ca m-am trezit la un momentdat, si refuzam sa cobor din masina, imi muscam limba (si am ramas cu rani adanci, nu am putut sa mananc o zi- doua), tremuram eram teapana(tegumentele imi erau calde); tin minte ca ma deranja lumina din incapere si tineam ochii stransi, inchisi.
Intrebarea mea este, care sunt sansele sa fi avut o criza de epilepsie? Din moment ce am fost inconstienta aproape 30 de minute.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme psihice ?
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 6am nevoie de un sfat
- 3lesin sange
- 16sindrom vertiginos
- 5lesin.. si mi-e frica sa mai merg la scoala
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 5stare de lesin (Cer ajutorul unui medic)
- 25Constient si Inconstient
- 4la o durere mai puternica, am un semi-lesin
- 5Scurt circuit la creier?
- 3Lipsa diagnostic: cardio sau gastro sau altceva?
- 4Pierdere brusca a constientei insotit de tremurat
- 1stare de lesin si oboseala permanenta
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 2A cazut jos fara cunostinta si a devenit rece
- 0stare de lesin
- 0Lesin, inconstienta pret de 2-3 minute..
- 7Stari de ameteala, de lesin
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: