episod pshihotic sau episod anxios relational

03-03-2009
ailime
Nu este medic/terapeut
ailime
din cate am citit pe Forum, si nu mi-a fost usor, cum probabil niciunuia nu i-a fost, e acelasi lucru.Debutul e diferit, dar conduce spre acelasi final.Nu e vorba de mine ci de fiica mea.Intrand pe site am gasit-o si pe ea cu problema ce o framanta si ne framanta pe toti.Dupa al doilea episod pshihotic, sub tratament cu 2 solian de 200 mg pe zi, poate urma si altul?Se implinesc 2 ani de tratament de la al doilea episod. Poate medicul psihiatru ii va scadea doza.Daca sub o doza mai mica urmeaza un alt episod? sau se poate intâmpla si sub doza actuala?Nici nu stiu de ce mai intreb?Am vazut ca au intrebat si altii.Nimeni nu stie.Si totusi ma agat de aceasta intrebare.Si astept un alt raspuns.Unul care sa-mi aduca un pic de liniste.Macar pentru un moment.Are 25 de ani, si avea atatea vise.Acum, se pare ca cea mai mare dorinta aei este sa fie iubita, dar nu de familie, de un baiat care sa o accepte asa cum este. Simte nevoia sa discute cu cineva, altcineva decat familia sau medicul.Prieteni nu prea are. putini, si au problemele lor.De fapt nici nu cred ca discuta despre ale ei.Doar cu mine.Mama.Dar tot eu sunt si persoana pe care se razbuna.Din ce am scris, se pare ca amandoua avem nevoie de ajutor.
2 comentarii
0
21-03-2015, ora 08:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Care a fost evolutia fetei in toti acesti ani ?
Se poate face episod si cu tratament.
La al treilea episod se pune diagnosticul de Schizofrenie.
0
21-03-2015, ora 08:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Foarte rar se face episod cu tratament. Fie ca l-a luat prea mult si s-au suprasaturat receptorii. Fie la factori stresori puternici.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul