este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?

pe data de 18 februarie am avut ciclu menstrual si am avut un contact sexual asa pe ciclu neprotejat dar nu a ejaculat in interiorul vaginului ca afara si dupa asta mia mai continuat ciclul vreo 5-6 zile, iar in data de 8-9 martie am mai avut un contact sexual tot neprotejat dar de data asta a ejaculat in interiorul vaginului si in data de 21 martie cind trebuia sa-mi vina ciclul mi-a venit doar 2 zile numai insemnat si asa roza, precizez ca am un ciclu de 32-34 zile dupa data de 21 dupa ce nu mi-a mai venit ciclul am inceput sa ma ingras si in aprilie a inceput sa-mi fie rau si somn si am stiut ca sunt insarcinata, puteti sa-mi raspundeti de la care contact sexual am ramas insarcinata de la cel pe ciclu sau de la cel de pe data de 8-9 martie si daca ii normal ca dupa 2-3 saptamini de la contact sa ai simptome de sarcina rog raspuns urgent si serios daca se poate de un doctor.
3 comentarii

nu trebuie sa fi doctor ca sa sti ca femeile ramin insarcinate doar cind se produce ovulatia(perioada fertila) aici intra foarte rar medici si iti spun ca ai ramas insarcinata (cel mai probabil)la contactul sexual din 8-9 martie. e normal sa ai dupa atita timp simptome de sarcina.fiecare organism reactioneaza in felul lui. sanatate!

sunt de acord cu raspunsul de., dinnainte de la contactul din 8/9 martie, , , , , nicidecum de la cel din timpul ciclului. sanatate si sa speram ca va fi baiat

apropos, ai facut un test de sarcina?, cel de laborator bhcg??? e cel mai sigur. poate ca nu esti insarcinata

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3baietel sau fetita?
- 2dupa fiecare ciclu menstrual am usturimi cand urinez
- 7probleme menstruale
- 4ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 15legat de menstruatie
- 7Curatire genitala
- 34menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelor?
- 5e posbil sa am menstruatie si sa fiu insarcinata?
- 10Menstruatia peste sarcina - Dimensiunea sarcinii
- 3ciclu negru si curge foarte putin
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 4sex in ultima zi a perioadei fertile
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 7va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 9Metoda calendarului - cat de eficienta?
- 0Ciclu peste sarcina?
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina simptomele de sarcina ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: