Este normal sau pur si simplu ma ingrijorez degeaba?

23-11-2022
Anonim138337
Nu este medic/terapeut
Anonim138337
Buna ziua!
Am 22 de ani.Am un fel de problema legata de erectia mea.
De cand mi am inceput viata sexuala pana in momentul in care odata mi s-a intamplat sa pot sa am o erectie totul a fost perfect, dupa m am speriat, pentru o perioada chiar am fost tulburat si am avut cateva episoade in care nu am putut sa am erectie.
Totul bine si frumos, cu timpul am inteles ca e vorba doar de o anxietate si ca aceste ingrijorari iti vor distruge orice erectie pe care vrei tu sa o ai.In mare parte problema a ramas ca mai ma gandesc la acele episoade.In majoritatea actelor sexuale(sex zilnic, uneori de 2 ori pe zi, automat se mai intampla sa ma fortez fara logica si sa nu pot sa obtin erectia, totusi rar se intanpla ) totul e ok, dar ma tot gandesc la cat de tare e pensiul meu
Sunt faze in care o am cel mai tare, faze in care o am tare si unele faze in care o am tare doar pentru ca penetrarea sa fie ok dar de obicei variaza inapoi la normal de tare.
E normal ca erectia mea sa varieze asa? Tin sa mentionez ca cel mai des am o combinatie de erectie tare cu maxim de tare catre final cand automat o sa ejaculez
De intamplari sa ejaculez devreme nu am avut niciodata, si de pierdut erectia odata ce am fost erect sincer nu m am mai ingrijorat sau stresat..odata sau de doua ori probabil ca s a intamplat, avand o viata sexuala de aproximativ 5 ani( nu zilnic timp de 5 ani, zilnic de aproximativ 1 an jumate)
Sunt normal?.
2 comentarii
0
25-11-2022, ora 20:19
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Problema nu este la capul de jos ci la capul de.sus. Daca nu ati aflat pana acum, exista o vorba in popor care spune ca ”cele doua capete nu functioneaza in acelasi timp”.

Ati facut o obsesie pentru propriul penis si asta complica lucrurile. In loc sa fiti relaxat si sa va bucurati de sex atunci cand este cazul va ganditi prea tare si.se inmoaie. Erectia variaza in functie de nivelul de excitatie dar si de starea generala pe care o aveti. Cand capul de sus intra in actiune cel de jos iese din actiune si asa apar schimbarile.

Luati lucrurile mai usor si bucurati-va de sex fara sa va mai faceti atatea griji si ganduri
0
25-11-2022, ora 23:43
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Pentru liniștea dvs. sufletească, luați legătura cu un psihosexolog de la care puteți afla informații autorizate, pentru că atâta vreme cât nu sunteți informat mai pot apărea și alte probleme care să vă preocupe, care din necunoaștere vă pot crea o anxietate permanentă și de-abia atunci pot apărea adevăratele probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: