Exista posibilitatea sa fiu insarcinata sau nu?

21-03-2016
ninaxandra
Nu este medic/terapeut
ninaxandra
Buna ziua, am o nelamurire... tin sa mentionez ca ciclul meu menstrual a fost mereu regulat, intre 28-30 de zile si dura 5-6 zile. Cand venea acesta, in prima zi era abundent, apoi urmatoarele 2 zile slab si celelalte aproape inexistent. Inainte sa imi vina ciclul ma dureau sanii si putin burta in prima zi de ciclu... Luna aceasta, pentru prima data, mi-a intaziat ciclul 6 zile. Am avut dureri de sani doar, timp de o saptamana. Pe data de 17 mi-a venit ciclul, dar decat 2 stropi. In urmatoarea zi a fost ceva mai abundent, apoi pe 19 iar 2-3 stropi. Ieri nu mi-a mai curs deloc, iar azi am observat iar 2-3 stropi. Tin sa mentionez ca, de trei luni, eu si prietenul meu am incercat, dar nu foarte constant, sa facem un bebe... Azi dimineata mi-am facut un test de sarcina, dar acesta a iesit negativ, bineinteles. Am citit totusi ca o sarcina se poate detecta totusi mai sigur numai dupa 4 saptamani... ce sa fie oare? Sa mai astept inca vreo doua saptamani si sa fac alt test sau sa ma impac cu ideea ca nu sunt insarcinata?
2 comentarii
0
21-03-2016, ora 21:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca v-a venit ciclul, nu sunteti insarcinata.
Daca banuiti ca nu a fost ciclu, ci o sangerare peste sarcina, mai faceti un test Sure Check la sfarsitul saptamanii.
0
12-05-2016, ora 12:40
violetacato
Nu este medic/terapeut
violetacato
Am 39 ani, o minune de baietel de 9 ani insa ne dorim foarte mult al doilea copil. Am avut menstruatie in ultimele 6 luni astfel 18 dec, 13 ian, 6 feb, 3 mart, 25 mart si 23 apr. Conform unei aplicatii de pe tel trebuie sa vina acum pe 18 mai. Am avut contact neprotejat pe 1, 3 si 9 mai. Am sanse sa fiu gravida? Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •