Posibila sarcina?
Buna, as avea si eu o intrebare, de 3 luni am ciclul regulat, la ecografia abdominala care a fost facuta din alte cauze nu s-a precizat nimic ca s-ar putea vedea o sarcina.am 5 teste negative facute la interval de timp diferit.Precizez ca nu a fost act doar atingere fara ejaculare. Credeti ca testele ar putea avea rezultat fals?
2 comentarii
3 luni ciclu regulat
ecografie abdominala fara a se suspecta o sarcina
5 teste de sarcina negative
concluzia: NU ESTI INSARCINATA!!!Ce dovezi mai astepti pt a fi sigura ca nu esti insarcinata?
p.s poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual cu ejaculare in interiorv in perioada fertila, nu faci copii doar din priviri si atingeri!!!
ecografie abdominala fara a se suspecta o sarcina
5 teste de sarcina negative
concluzia: NU ESTI INSARCINATA!!!Ce dovezi mai astepti pt a fi sigura ca nu esti insarcinata?
p.s poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual cu ejaculare in interiorv in perioada fertila, nu faci copii doar din priviri si atingeri!!!
Multumesc, eram in dubii deoarece si pe internet sunt o gramada de articole, comentarii, pareri etc.Si te ingrozesti cand citesti, , am facut x teste si tot eram insarcinata".Ecografia abdominala nu era cu sunet...din cate am inteles medicul asa isi da seama ca esti sau nu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
- 4credeti ca sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 4mai exista risc de sarcina?
- 0insarcinata sau dereglare?
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 0posibilitate sarcina
- 5Sarcina??
- 0Sansa sa raman insarcinata?
- 3Posibila Sarcina...?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 1Pot ramane insarcinata?
- 3E posibil sa fie insarcinata
- 2Prezervativ rupt
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: