Posibila sarcina?
Buna, as avea si eu o intrebare, de 3 luni am ciclul regulat, la ecografia abdominala care a fost facuta din alte cauze nu s-a precizat nimic ca s-ar putea vedea o sarcina.am 5 teste negative facute la interval de timp diferit.Precizez ca nu a fost act doar atingere fara ejaculare. Credeti ca testele ar putea avea rezultat fals?
2 comentarii
3 luni ciclu regulat
ecografie abdominala fara a se suspecta o sarcina
5 teste de sarcina negative
concluzia: NU ESTI INSARCINATA!!!Ce dovezi mai astepti pt a fi sigura ca nu esti insarcinata?
p.s poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual cu ejaculare in interiorv in perioada fertila, nu faci copii doar din priviri si atingeri!!!
ecografie abdominala fara a se suspecta o sarcina
5 teste de sarcina negative
concluzia: NU ESTI INSARCINATA!!!Ce dovezi mai astepti pt a fi sigura ca nu esti insarcinata?
p.s poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual cu ejaculare in interiorv in perioada fertila, nu faci copii doar din priviri si atingeri!!!
Multumesc, eram in dubii deoarece si pe internet sunt o gramada de articole, comentarii, pareri etc.Si te ingrozesti cand citesti, , am facut x teste si tot eram insarcinata".Ecografia abdominala nu era cu sunet...din cate am inteles medicul asa isi da seama ca esti sau nu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 2sarcina sau nu?
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 4insarcinata sau ranita?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 3insarcinata sau nu?
- 13Sunt oare insarcinata?
- 10Exista vreun risc???
- 5sunt insarcinata ?
- 12posibil sarcina?
- 10sarcina sau nu??
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 4Am nevoie de ajutor... s-a rupt prezervativul
- 7Help.. sarcina?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 3CM peste sarcina?
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: