Posibila sarcina?

Buna, as avea si eu o intrebare, de 3 luni am ciclul regulat, la ecografia abdominala care a fost facuta din alte cauze nu s-a precizat nimic ca s-ar putea vedea o sarcina.am 5 teste negative facute la interval de timp diferit.Precizez ca nu a fost act doar atingere fara ejaculare. Credeti ca testele ar putea avea rezultat fals?
2 comentarii

3 luni ciclu regulat
ecografie abdominala fara a se suspecta o sarcina
5 teste de sarcina negative
concluzia: NU ESTI INSARCINATA!!!Ce dovezi mai astepti pt a fi sigura ca nu esti insarcinata?
p.s poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual cu ejaculare in interiorv in perioada fertila, nu faci copii doar din priviri si atingeri!!!
ecografie abdominala fara a se suspecta o sarcina
5 teste de sarcina negative
concluzia: NU ESTI INSARCINATA!!!Ce dovezi mai astepti pt a fi sigura ca nu esti insarcinata?
p.s poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual cu ejaculare in interiorv in perioada fertila, nu faci copii doar din priviri si atingeri!!!

Multumesc, eram in dubii deoarece si pe internet sunt o gramada de articole, comentarii, pareri etc.Si te ingrozesti cand citesti, , am facut x teste si tot eram insarcinata".Ecografia abdominala nu era cu sunet...din cate am inteles medicul asa isi da seama ca esti sau nu.

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 4poti ramane insarcinata fara sa fii dezvirginata?
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 4posibilitate de sarcina?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 3O posibila sarcina?
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 0sarcina se poate sa fie fara penetrare
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 0sanse sa fiu însărcinată?
- 1sunt insarcinata?
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 0Dereglare hormonală?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: