Experiența cu Medabon.

12-01-2022
Dde3
Nu este medic/terapeut
Dde3
Am citit cred ca ultimele 50 de păreri ale fiecăreia dintre voi..unele bune, altele mai puțin bune. Citind părerile mai puțin bune...am realizat că îmi este frică să duc această operațiune la bun sfârșit, însă nu mai puteam să dau înapoi îmi administrasem deja Medabon și primul comprimat chiar în fața medicului dar și cele 4 comprimate pe cale vaginală.. ma speriasem că voi trece prin iad, că va fii chinul vieții mele.. Ei bine, va pot spune că sunt un om foarte sensibil și nu am avut nici o durere mare, au fost mici crampe abdominale, dar nu a fost ceva ce să necesite medicamente pentru ameliorarea durerii. Azi, sunt deja la a 8-a zi de la prima zi de sangerare și sunt foarte multumita ca tot răul a trecut în proporție de 99, 99%.
Dragelor, cele care doriți să faceti întrerupere de sarcina pe cale medicamentoasa puteți liniștite și nu va faceți înainte iluzii cum ca va fii iadul sau altele, depinde de organism. Eu sunt fericita ca iluziile mele nu s-au adeverit, însă efectiv tremuram toată si îmi era o frică incat sm început sa plâng...
3 comentarii
3
13-01-2022, ora 10:04
Cristina89!!
Nu este medic/terapeut
Cristina89!!
Acelasi lucru am pățit si eu.M-am speriat dupa ce am citit toate comentariile, mai ales ca erau persoane care spuneau ca nu se poate face avort medicamentos cand ai uter retrovers.Deci se poate face, da, a durat mai multe zile pana am eliminat sarcina, dar nu am avut dureri cum era scris pe aici si am sangerat doar 3 zile.Ieri am facut o ecografie si a fost foarte bine...Asa ca nu mai cititi toate prostiile.
1
15-01-2022, ora 15:07
Valerie
Nu este medic/terapeut
Valerie
Bună Cristina, si eu am uter retrovers și am sângerat destul de mult în primele ore de la misoprostol insa a doua zi s-au oprit...aveam 5 săptămâni, nu imi dau seama dacă a funcționat sau nu. Cu siguranță voi merge la medic sa verific, sunt curioasa dacă la tine fiind eliminarea în a 3a zi, și primele zile au fost intense. Mulțumesc!
0
18-01-2022, ora 17:21
Cristina89!!
Nu este medic/terapeut
Cristina89!!
Bună.Eu am sangerat doar foarte putin.Dureri am avut cam 3 zile, dar suportabile, in ziua in care am luat cele 4 pastile, dupa 4 ore am luat un nurofen forte, durerile erau mai mari.Dar nu am avut probleme, am fost si la eco după o saptamana.Probabil este in functie de organism, unele sangeram mai mult, altele mai putin.Indicat ar fi să faci o ecografie să nu mai stai cu grijă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •