Experienta mea cu Medabon

12-05-2023
danielaaa04
Nu este medic/terapeut
danielaaa04
Buna! M-am decis sa scriu si eu aici despre experienta mea cu Medabon intrucat timp de cateva zile am tot cautat pe internet pareri si am gasit diverse experiente, unele mai bune, altele mai putin bune. Eram foarte speriata de cum o sa decurga la mine toata procedura in urma povestilor citite asa ca m-am asteptat la ce era mai rau.
Sarcina de 7 saptamani si 2 zile, avand deja 2 copii, am decis sa nu pastrez sarcina aceasta. Am mers la un control la o doamna doctor, mi-a dat cutia de Medabon, seara, cand am ajuns acasa, am luat prima pastila. Dupa prima pastila, in acea noapte, nu am simtit nimic. Nu mi-a fost rau, nu am vomat sau altceva. Urmatoarele 2 zile in schimb am avut o stare fizica proasta. Eram putin ametita, imi era greata, nu am putut manca mare lucru, poate si din cauza gandului a ce urma mai departe.
La 48 de ore dupa prima pastila, au urmat celelalte 4 introduse vaginal si am asteptat. Mi-am pus un serial si incercam sa nu ma gandesc, sa nu imi induc anumite stari singura. La aproximativ o ora dupa pastilute, am inceput sa am usoare dureri, ca la menstruatie, iar dupa inca o ora a inceput sa imi curga sange. Imi curgea atat de mult incat nu ma puteam ridica de pe wc. Era sange rosu aprins, curat, fara cheaguri. Am reusit sa merg sa ma pun in pat si m-a luat somnul. M-am trezit pe la 5 dimineata, am mers la baie, tot asa, ca la robinet era sangerarea. Apoi, am adormit iar. Pe la 7 jumatate am simtit ca trebuie sa merg la baie. Nu aveam dureri sau ceva, doar simteam nevoia de a merge la toaleta. Atunci mi-au curs 3 cheaguri de sange mari, lungi cat palma. Dupa aceste 3 cheaguri, s-a oprit si sangerarea din punct de vedere cantitativ. Acum ma simt bine.
Urmeaza ca in cateva zile sa merg la control, sper sa nu fi ramas nimic acolo, vreun rest sau ceva, si sa fie totul bine. A fost prima si ultima experienta de genul acesta, urmand sa imi pun sterilet.
1 comentarii
0
13-05-2023, ora 16:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Când femeile însărcinate sunt pe marginea prăpastiei, în criza de sarcină, ele au nevoie de sprijin. Nu au nevoie să fie amăgite că avortul le va rezolva problemele – orice problemă ar putea rezolva, în mod cert își pierd copilul.
De aceea, au nevoie să nu li se închidă ușa unei vieți împreună cu copilul lor. Au nevoie să poată să aleagă să-și nască copilul și să fie sprijinite pe acest drum.

Centrele Roua

Ești însărcinată și ai nevoie de ajutor?
Sună-ne la numărul: *8282. Suntem alături de tine!

Consilierea psihologică te poate ajuta să depășești cu bine provocările apărute în timpul sarcinii, iar centrele oferă și sprijin concret pe parcursul sarcinii și după nașterea copilului.

Sunt multe femei aflate în criză de sarcină care spun că ședințele de consiliere sunt ca o rază de speranță. Ce facem de fapt? Le ascultăm, le ghidăm, le ajutăm să devină mai puternice pentru ele însele şi pentru copiii lor. Să aibă acel moment revelator când virează pe drumul cel bun și văd luminița de la capătul tunelului.

#roua #centreleroua #sarcină #sprijin #childhood #mother #mama
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •