Experiența mea “plecată “

18-06-2023
Tina3
Nu este medic/terapeut
Tina3
Hei ! Am aflat ca sunt însărcinată in 6 săptămâni am luat prima pastila la 11:30, urmând dupa 36 de ore sa iau ovulele. Am citit toate experiențele cu medabon, care m au speriat groaznic. După introducerea ovulelor am stat întinsa 2 ore pana au început mici dureri. Am luat un nurofen, am mers la baie am eliminat mai multe cheaguri de 5-10 cm. Sângerarea a continuat și de fiecare data când mergeam la baie eliminam cheaguri timp de 6-8 ore ele micsoranduse din ce in ce mai mult. Nu am avut dureri îngrozitoare, mici crampe. Eu am scăpat ușor sper ca și in cazul vostru sa fie asa. Nu va speriati și fiți tari. Eu am avut o experiența “plăcută “
2 comentarii
1
18-06-2023, ora 15:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mesaj sustinere anti avort

Când femeile însărcinate sunt pe marginea prăpastiei, în criza de sarcină, ele au nevoie de sprijin. Nu au nevoie să fie amăgite că avortul le va rezolva problemele – orice problemă ar putea rezolva, în mod cert își pierd copilul.
De aceea, au nevoie să nu li se închidă ușa unei vieți împreună cu copilul lor. Au nevoie să poată să aleagă să-și nască copilul și să fie sprijinite pe acest drum.

Centrele Roua

Ești însărcinată și ai nevoie de ajutor?
Sună-ne la numărul: *8282. Suntem alături de tine!

Consilierea psihologică te poate ajuta să depășești cu bine provocările apărute în timpul sarcinii, iar centrele oferă și sprijin concret pe parcursul sarcinii și după nașterea copilului.

Sunt multe femei aflate în criză de sarcină care spun că ședințele de consiliere sunt ca o rază de speranță. Ce facem de fapt? Le ascultăm, le ghidăm, le ajutăm să devină mai puternice pentru ele însele şi pentru copiii lor. Să aibă acel moment revelator când virează pe drumul cel bun și văd luminița de la capătul tunelului.
0
23-07-2023, ora 17:59
Lely99
Nu este medic/terapeut
Lely99
Comprimatele vaginale se introduc unul dupa altul sau la un interval de timp?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •