Experiență sexuala. mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune.

23-05-2024
ronbull
Nu este medic/terapeut
ronbull
Experiență sexuala. am fost cu o fată zilele trecute și acum am o mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune. Aș dori un consult online, telefonic sau fizic sau să mi se spună ce medicamente trebuie să cumpăr. Mâncărimea e cam insuportabilă. Probabil aș spune că sunt păduchi lați Din auzite, dar nu sunt. Nu e vizibil nimic. Mulțumesc!
2 comentarii
0
24-05-2024, ora 12:47
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
Pentru simptomele descrise, este important să consulți un medic pentru un diagnostic corect. Mâncărimile în zona perineală pot fi cauzate de diverse condiții, de la infecții cu transmitere sexuală la iritații sau alergii. Nu este recomandat să începi un tratament fără un diagnostic clar.

Iată pașii pe care îi poți urma:

1. Programare la medicul de familie sau la un medic specialist: Medicul de familie te poate îndruma către un dermatolog sau un urolog, sau poate să îți ofere o trimitere directă pentru teste suplimentare.

2. Clinici de sănătate sexuală: Multe orașe au clinici dedicate sănătății sexuale, unde poți beneficia de consultații și tratamente anonime și confidențiale.

3. Consultații online: Există platforme medicale unde poți avea consulturi online. Acestea te pot ajuta să obții o opinie profesională rapidă, dar pentru un diagnostic precis, este posibil să fie necesar un examen fizic.

4. Medicație: Nu este recomandat să cumperi medicamente fără prescripție medicală pentru simptomele descrise, deoarece tratamentul depinde de cauza specifică a mâncărimii.

Dacă ai avut recent o relație sexuală neprotejată și te confrunți acum cu simptome neobișnuite, este esențial să menționezi acest lucru medicului pentru evaluarea adecvată a riscului de infecții cu transmitere sexuală și pentru a primi îngrijirea adecvată.
0
25-05-2024, ora 11:57
ronbull
Nu este medic/terapeut
ronbull
Asta e vorbim cu chat GPT
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.