Usturime mancarime...stres
Buna ziua. Sunt barbat, si am varsta de 30 ani. De ceva timp am fost descoperit de o infectie urinara si calcifieri dupa o analiza a urinei si uroculturi. Dr Urolog mi.a dat Norfloxacin si sa beau multe lichide, ceaiuri, etc. Cand am revenit la el m.a trimis la o alta analiza din care mi.a zis ca acum elimin mai mult nisip si mi.a dat sa iau Uralyt unu. Problema e ca durerile la urinare nu ar mai fi asa mari, sunt inca jenante, dar persista mancarimi rare, sacaitoare pot zice cateodata, in zona preputului, plus aparitia aproape zilnice a smegmei(ceva branzos intre piele si preput), dar fac spalaturi dimineata cu apa calduta, si tot apare! Am facut spalaturi cu apa si bcarbonat alimentar un timp apoi au reaparut. Am folosit unguent Nidoflor, dar nimic. si asta a aparut exact la cateva zile dupa un act sexual. Acum, pana termin Uralyt-ul, spuneti.mi si mie unde am gresit si ce ar trebuii sa fac in continuare pana merg iara la urolog, dar imi e ca nu tine de el totul! A si sa nu uit, la ultima ejaculare...durere, dar bine inteles de cand am tratamentul nu am mai facut sex! Va multumesc anticipat!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 3pete rosii si mancarime
- 3Usturimi care nu le dau de leac. as dori un sfat
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 9infectie urinara sau altceva?
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 7mancarimi si frecatei pe capul penisului
- 6sensibilitate crescuta in zona genitala
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 1Dureri genitale
- 0besicute si usturime la penetrare
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
- 2Usturime contact sexual! Helpp
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 0Buna, ma mananca ingrozitor jos
- 0Ajutor! Buba in zona genitala!
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala