extrasistole sau meteodependenta?

09-03-2010
Bebi1971
Nu este medic/terapeut
Bebi1971
Salutare,

Am 38 de ani, si sunt din Brasov. In urma cu vreo trei ani am purtat primul Holter. A fost pentru faptul ca din timp in timp, simt ca inima mea o ia razna, adica simt cate o bubuitura destul de puternica. De obicei apare primavara si toamna, iar eu m-am gandit ca poate are legatura cu schimbarea vremii. Este o senzatie foarte neplacuta, si ma sperie foarte tare. Adeseori se repeta mai multe si atunci chiar intru in panica. Am ajuns si la urgente de cateva ori, unde mi s-a spus ca ar fi extrasistole si mi-au dat ceva calmante, dar dupa Holter cardiologul mi-a spus ca nu ar fi vizibile. Totusi, senzatiile mele continua si ma sperie. Am avut si anul trecut, tot cam in perioada asta a anului, si au trecut de la sine. Iau Egilok de 25 g 2 / zi, dimineata si seara. Credeti ca am motive sa intru in panica? Sa mai imi pun inca o data Holter? Poate sa fie meteodependenta? O sa treaca cand se schimba iarasi vremea?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici