Extrasistole Ventriculare
Buna seara ! De 4 luni mi-am facut 2 ekg-uri la doua cabinete diferite si mi-au depistat Extrasistole Ventriculare dar pur si simplu nu mi-au spus ce tratament sa iau absolut nimic. Tind sa spun ca fac sport de 11 ani (lupte greco romane) si obosesc foarte repede, am stari de lesin, imi amortesc mainile si picioarele si incep sa ma lase, respir greu si de 3-4 ani am simtit starea asta dar parinti si antrenorul nu mi-au dat antentie crezand ca mint, desi ar trebui sa obosesc foarte greu deoarece fac aproape zilnic sport, nu beau cafea, alcool, nu fumez, pe cand eu obosesc inaintea inaintea tuturor. Stresul il am zilnic decand eram mic. Am 19 ani iar stare materiala e foarte proasta :). Ce pot face?
2 comentarii
parere:
revina la control unul din cei 2 dr.si intreaba-i de vreun tratament
sau
daca ti se interzice sportul!?
intrebare:
- mananci suficient?
- bei suficiente lichide?
-mergi SI la dr de familie..
p.s.
NU starea materiala ar trebui sa te streseze.esti tanar si poate,
cu sportul sau nu vei fi cineva-n viata.
Gandeste pozitiv.
Citeste aici.CATI au o boala ce-i "mentine"in viata de pe-o zi pe alta..
Sa gandim, sa gandesti pozitiv!
DA, ai o varsta frumoasa si fetele..asta vor:(multe) intai banii si apoi baiatulllll
sigur vei gasi UNA care sa te iubeasca asa cum esti tu.
Iti doresc tot binele din lume, SANATATE si sa fii iubit.
cele bune,
revina la control unul din cei 2 dr.si intreaba-i de vreun tratament
sau
daca ti se interzice sportul!?
intrebare:
- mananci suficient?
- bei suficiente lichide?
-mergi SI la dr de familie..
p.s.
NU starea materiala ar trebui sa te streseze.esti tanar si poate,
cu sportul sau nu vei fi cineva-n viata.
Gandeste pozitiv.
Citeste aici.CATI au o boala ce-i "mentine"in viata de pe-o zi pe alta..
Sa gandim, sa gandesti pozitiv!
DA, ai o varsta frumoasa si fetele..asta vor:(multe) intai banii si apoi baiatulllll
sigur vei gasi UNA care sa te iubeasca asa cum esti tu.
Iti doresc tot binele din lume, SANATATE si sa fii iubit.
cele bune,
@ thenutcraker
Mergi cu toate analizele la alt medic cardiolog si daca nu iti zice boala si nu iti da un tratament, intreaba-l daca e de parere ca suferi de un debut de anxietate.
Mergi si de documenteaza despre Articolele legate de anxietate de pe net. Vezi daca regasesti acolo simptomele tale.
Mergi cu toate analizele la alt medic cardiolog si daca nu iti zice boala si nu iti da un tratament, intreaba-l daca e de parere ca suferi de un debut de anxietate.
Mergi si de documenteaza despre Articolele legate de anxietate de pe net. Vezi daca regasesti acolo simptomele tale.
Alte subiecte recente din această secțiune: