Fanteziile femeilor de azi, sunt nedumerit

01-03-2021
Daniel Minulescu
Nu este medic/terapeut
Daniel Minulescu
Buna ziua! Am si eu o întrebare. Sunt în relatie cu cea de a 2-a iubită a mea de 5 luni, am făcut sex de mult timp, totul bine si frumos însă odată m-a întrebat de ce mie nu îmi place sa fiu satisfăcut oral cum își dorește, citez " orice bărbat vrea asta, tu esti anormal ", i-am spus ca efectiv nu am acestă fantezie in cap nici macar cu o femeie de o noapte da păi cu iubita mea la care țin foarte mult si personal îmi place să o respect si sexual sau sa nu o chinui sexual sau sa o îi murdaresc anumite zone pe care le iubesc sa le sarut foarte des. Am fost la psiholog și mi-a zis că sunt perfect normal că nu îmi place așa ceva, ba chiar e si de respectat ca îmi place sa fiu gentleman si in sex, ca urăsc sa fiu egoist sexual și ca iubesc sa am grija de ea si sa nu o " murdaresc " sau sa ii provoc un disconfort animalic oricat ar vrea ea, dar iubita mi-a zis că sunt anormal și ca îmi trebuie psihoterapie. De ce sunt obligat sa ma forțez sa fac ceva pentru care nu am nici macar fantezie, nici măcar erectie, pot exista riscuri si de a fi mușcat ca se întâmplă, stiu cazuri, nici nu m-ar excita din moment ce lipseste din capul meu asemenea fantezie, nu îmi place nici sa fiu pasiv si nici sa intre cineva in intimitatea mea, îmi place sa am control asupra organului meu sexual, nu altcineva, ăsta este un principiu care ma împlinește maxim in sex și ma face sa ma simt bărbat, fix ceea ce îmi doresc de la o femeie sa simt. I-am zis toate aceste motive iubitei mele si mi-a zis ca voi rămâne singur. Sunt chiar așa înnebunite femeile dupa asa ceva sau are ea o problemă ca nu ma înțelege, sau eu sunt problema? Ce trebuie sa fac? Am o problemă psihica ca nu îmi place dirty sex sau rough sex, trebuie sa ma supun desi e foarte imposibil și m-as simți și groaznic, sau chiar am o problema si trebuie sa ma duc la psihoterapie cum mi-a ordonat iubita? Nu fac mișto deloc, aștept un mic ajutor.
9 comentarii
1
01-03-2021, ora 19:48
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu este de tine astfel de persoana, asculta-ma ce spun, cauta alta ce nu are fantezii. Poate tu vrei o familie fericita.
0
01-03-2021, ora 20:04
Daniel Minulescu
Nu este medic/terapeut
Daniel Minulescu
Vreau o femeie normală, căci si eu sunt așa, dar voiam sa stiu dacă neavând asemenea fantezii de rough sex sau dirty sex sau sex animalic, trebuie sa fac ceva ca sa devin așa? Pot găsi cândva o femeie de genul meu ca normalitate sexuală?
0
01-03-2021, ora 20:16
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu trebue sa faci ceva ca tu sa devi altfel decit normal, nu toate fetele sunt asa , deci vei gasi la rindul tau persoana care te va respecta din toate punctele de vedere, de altfel asa cum si tu o vei respecta, fara sa-i spui de aventurile ce te-au marcat.
0
01-03-2021, ora 20:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ea are o problema. Astazi va vorbeste despre sexul oral si maine va va vorbi despre sexul in 3 poate... Cine stie... Incercati sa va cautati o fata cu care sa va intemeiati o familie.
0
01-03-2021, ora 21:05
Daniel Minulescu
Nu este medic/terapeut
Daniel Minulescu
Va mulțumesc frumos de răspunsuri! Cred că dacă le ziceam amicilor mei din cercul meu de prieteni radeau cu spume de mine si d-aia mi-am dorit sa ascund asta. Nu neapărat ca m-a marcat cat mai mult m-a făcut să gândesc daca eu sunt anormalul și de ce sunt așa sau de ce nu am asemenea fantezii nici dacă m-as uita la filme xxx, tot nu îmi vin astfel de comportamente, pt nicio fată, mai pentru o fată la care țin/țineam foarte mult cum este iubita mea. Până la urma urmei, tot am vorbele doamnei psiholog " e bine ca esti gentleman si ca apreciezi femeile și in sex, rar ca tine ". Nu cred ca după ce mă voi despărți de ea, mă va bârfi.
1
01-03-2021, ora 21:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E o fata obisnuita cu perversiunile sexuale. Cine stie cum a trait...
Acum vrea sa va perverteasca si dumneavoastra mintea si sufletul, trimitandu-va la psiholog ca sa deveniti ca ea.
Va garantez ca majoritatea fetelor sunt ca dumneavoastra, normale, nu sunt perverse.
1
01-03-2021, ora 22:37
Daniel Minulescu
Nu este medic/terapeut
Daniel Minulescu
Și eu vreau sa cred ca dumneavoastră!!! Va mulțumesc frumos de răspunsuri si de sfat!!!
0
01-03-2021, ora 23:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu multa placere!
0
21-04-2021, ora 12:38
AnabelaLuiza
Nu este medic/terapeut
AnabelaLuiza
Daniel recunosc ca mai rar bărbați ca tine, eu cel puțin nu am întâlnit pana acum, pana la cei 30 de ani ai mei. Toți au tot felul de perversiuni, unele chiar ieșite din comun... Poate unii chiar le au de frica, sa zic asa, în sensul ca "dacă eu nu fac asta cu iubita, poate ea o va face cu un coleg, prieten etc.". Majoritatea însă așa le place. Ar trebui sa găsești o alta persoana care sa te aprecieze pentru acest lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •