faringe
buna ziua, ma numesc emil, am 30 de ani si am o intrebare pentru dl dr valeriu. cu ceva vreme in urma nu stiu exact sa va spun am vazut ca pe faringe am niste bubite care nu ma dor tare, dar mai am 2 bubite si pe amigdalita in partea de jos care ma dor inspre ureche, dimineata cand ma trezesc nu ma dor, dar pe parcursul zilei incepe sa ma doara si mai am si senzatia de corp strain. am fost la orl mi-am facut analize la sange si exudat faringian toate au iesit bune si nu stiu ce sa fac caci dupa tratamentul cu vitamine A de la medic eu ma simt la fel si a trecut 1 luna si jumate. ce pot sa fac caci nu pot sa ajung la medic in viitorul apropiat si mi-e frica sa nu fie ceva rau acolo. amigdalitele nu ma dor si nici acele bubite cand inghit, nu tusesc, nu am febra, si nu mai fumez de cateva luni. mai am din cand in cand si o arsura in gat care dupa cateva zile dispare si reapare iarasi dupa ceva vreme. va multumesc
3 comentarii
citeste tot ce am postat aici la faringite, reflux gastric, nod in gat
tii regimul alimentar, faci tratamentele locale si o sa dispara senzatiile neplacute
tii regimul alimentar, faci tratamentele locale si o sa dispara senzatiile neplacute
multumesc foarte mult, ma scuzati dar mai am o intrebare, daca pot lua redacib caci am cateva tablete si daca imi foloseste pentru bubitele acelea din gat, eu am facut si un tratament pentru gastrita si nu cred ca mi-a trecut caci mai am mici disconforturi in partea stanga la duoden si de 2 saptamani am inceput un tratament cu esomeprazol si spasmomen, dar probabil greseala mea a fost caci nu am tinut regim si plus da asta mai mancam si multe fructe. va multumesc mult.
bubitele o sa se retraga singure dupa ce tratezi problema gastrica..si te tii de regim corect...
Alte subiecte recente din această secțiune: