Faringo Amigdalita Cronica

23-05-2013
FlorentinC
Nu este medic/terapeut
FlorentinC
Buna seara, numele meu este Florentin si am 17 ani. De un an de zile am inceput sa am din ce in ce mai multe probleme cu gatul.
Pur si simplu ma doare tot timpul, dimineata ma doare cel mai rau iar pe parcursul zilei durerea cedeaza dar exista. Precizez ca nu consum alimente sau lichide reci, inghetata nu am mancat de ani de zile si nu sunt fumator.
M-am uitat in oglinda cu lanterna si amigdalele nu mi se par deloc inflamate, in schimb pe faringe sunt multe pete portocalii.
Nu stiu cum sa spun dar simt durerea in tot gatul, adica de la amigdale pana in laringe, tot gatul ma doare. Pur si simplu fara sa fac nimic ma doare in gat, acum ceva zile m-am plimbat putin cu bicicleta iar a doua zi dimineata abea mai puteam sa inghit apa. Si acum in timp ce am scris acest ma doare.
Am fost la ORL, am facut exudate, am primit tratamente, am facut 6 injectii de moldamin si nimic.
Am fost diagnosticat cu Faringo Amigdalita Cronica.
Am facut gargara cu gaz, ceaiuri cu bicarbonat, am luat propolis de albine, calmante, antibiotice am luat de ma doare ficatul si nici un rezultat.
Nu stiu ce sa mai fac, ma simt inutil. nu pot face nimic, imediat cand incep o activitate fizica si incep sa obosesc putin si sa respir mai repede mi se usuca gatul si incepe sa ma doara..
Ce parere aveti?
2 comentarii
0
24-05-2013, ora 15:04
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca citeai ce se mai posteaza pe forum.. intelegeai ca 99% din problemele din gat au legatura cu problemele gastrice
trebuei sa afci consult si tratament la gastrologie
0
25-05-2013, ora 11:45
FlorentinC
Nu este medic/terapeut
FlorentinC
Da, dar eu a doua zi dupa ce apare putin mai mare durerea in gat, racesc. Imi simt pieptul plin, tusesc, imi curge nasul.
Adaugă un comentariu / răspuns