fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul
fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul, uneori aude prea incet si spune ca ureche ii fac paac si aude tare. ce e?
3 comentarii
s-ar putea sa fie o schimbare de mediu la care circulatia sangelui care iriga urechea sa prezinte modificari cu urcusuri si coborisuri astfel ca in timpul can se formeaza o presiune i interiorul urechii se infunda si nu mai aude mai nimic sau incet si apoi incepe pacanitul si urechea se desfunda si astfel fetita aude mai tare este parerea mea dar totusi pe fetita ar trebui sa o vada un doctor de familie cel putin sau cel mai corect un orelist.
s-ar putea sa fie o schimbare de mediu la care circulatia sangelui care iriga urechea sa prezinte modificari cu urcusuri si coborisuri astfel ca in timpul can se formeaza o presiune i interiorul urechii se infunda si nu mai aude mai nimic sau incet si apoi incepe pacanitul si urechea se desfunda si astfel fetita aude mai tare este parerea mea dar totusi pe fetita ar trebui sa o vada un doctor de familie cel putin sau cel mai corect un orelist.
feceti fetitei o audiograma.Se pun pe urechiuse niste casti si trebuie sa spuna ce aude in ele.Si va veti lamuri daca are o problema cu auzul.Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7secretii (scurgeri) alb-galbuie
- 3S.O.S adolescentii!!
- 9cine ma poate ajuta
- 6Onanie va necesit enorm ajutorul!
- 7Chioraitul intestinelor !
- 5Proteine naturale
- 6De cand ma stiu am avut dureri ale urechilor.. acum am o hipoacuzie la urechea dreapta
- 7probleme cu vocea si am 14 ani
- 5fetita 17 ani - minte?
- 4probleme penis
- 22Hipoacuzie neurosenzoriala medie bilaterala - imi puteti explica in detaliu despre ce e vb?
- 6Un fel de buba pe penis.
- 6Crestere inaltime HGH.. as vrea sa stiu cate ceva despre un tratament
- 10Problema Penis
- 5Probleme între adolescenţi si parinti
- 4Un sfat, va rog, ce analize si ce medic trebuie sa consult in continuare ?
- 13Hipoacuzie neurosenzoriala
- 2Îngrijorare biopsie vegetație sinus
- 7Hipoacuzie, Tinnitus si Otomastoidita
- 1Hipoacuzie bilaterala
Mai multe informații despre: Hipoacuzia Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: