fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul
fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul, uneori aude prea incet si spune ca ureche ii fac paac si aude tare. ce e?
3 comentarii
s-ar putea sa fie o schimbare de mediu la care circulatia sangelui care iriga urechea sa prezinte modificari cu urcusuri si coborisuri astfel ca in timpul can se formeaza o presiune i interiorul urechii se infunda si nu mai aude mai nimic sau incet si apoi incepe pacanitul si urechea se desfunda si astfel fetita aude mai tare este parerea mea dar totusi pe fetita ar trebui sa o vada un doctor de familie cel putin sau cel mai corect un orelist.
s-ar putea sa fie o schimbare de mediu la care circulatia sangelui care iriga urechea sa prezinte modificari cu urcusuri si coborisuri astfel ca in timpul can se formeaza o presiune i interiorul urechii se infunda si nu mai aude mai nimic sau incet si apoi incepe pacanitul si urechea se desfunda si astfel fetita aude mai tare este parerea mea dar totusi pe fetita ar trebui sa o vada un doctor de familie cel putin sau cel mai corect un orelist.
feceti fetitei o audiograma.Se pun pe urechiuse niste casti si trebuie sa spuna ce aude in ele.Si va veti lamuri daca are o problema cu auzul.Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
- 4Zona zoster si scoala
- 3Cade parul f rau, am 16 ani
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 8raman gravida?
- 6Solutii impotriva caderii parului pt adolescenti
- 9este indicat sa fac sex cu o fata de 13 ani?
- 7Hipoacuzie mixta la ambele urechi
- 42 mici sau mari probleme
- 1hipoacuzie
- 8'prima data'!
- 10Arginina
- 4Durere zona lombara
- 4parintii il favorizeaza mai mult pe fratele meu mai mic
- 8adolescenta 14 ani...comportament urit
- 15Am nevoie de sfatul mamelor - problema adolescent
- 9Hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala medie
- 1Adolescent 15 ani nodul sub brat
- 16adolescentul si fobia sociala