fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul

fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul, uneori aude prea incet si spune ca ureche ii fac paac si aude tare. ce e?
3 comentarii

s-ar putea sa fie o schimbare de mediu la care circulatia sangelui care iriga urechea sa prezinte modificari cu urcusuri si coborisuri astfel ca in timpul can se formeaza o presiune i interiorul urechii se infunda si nu mai aude mai nimic sau incet si apoi incepe pacanitul si urechea se desfunda si astfel fetita aude mai tare este parerea mea dar totusi pe fetita ar trebui sa o vada un doctor de familie cel putin sau cel mai corect un orelist.

s-ar putea sa fie o schimbare de mediu la care circulatia sangelui care iriga urechea sa prezinte modificari cu urcusuri si coborisuri astfel ca in timpul can se formeaza o presiune i interiorul urechii se infunda si nu mai aude mai nimic sau incet si apoi incepe pacanitul si urechea se desfunda si astfel fetita aude mai tare este parerea mea dar totusi pe fetita ar trebui sa o vada un doctor de familie cel putin sau cel mai corect un orelist.

feceti fetitei o audiograma.Se pun pe urechiuse niste casti si trebuie sa spuna ce aude in ele.Si va veti lamuri daca are o problema cu auzul.Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme cu auzul
- 3dieta
- 9la analize de urina se poate depista ceva legat de sex?
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 5hipoacuzie la conducatorul auto (amator)
- 4Slabirea la adolescent
- 4Penis bubite mici
- 6o fi anexita?
- 8probleme de crestere!
- 6De cateva zile am o raceala ciudata in sensul ca imi curge nasul si am senzatia de urechi infundate
- 6am fost diagnosticata hipoacuzie severa
- 4subiect comportament deviant al unei adolescente de 16 ani.
- 0Pectus Excavatus si ameliorarea efectului acesta (poze)
- 33Depresie
- 8adolescenta 14 ani...comportament urit
- 15Am nevoie de sfatul mamelor - problema adolescent
- 10Problema Penis
- 6Stari Anxietate la 15 ani.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
Mai multe informații despre: Hipoacuzia Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: