am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
daca am psoriazis pot manca citrice? ce alimente ar trebui sa evit? multumesc
3 comentarii
Buna Biencutza eu iti recomand un cabinet medical din Bucuresti care iti rezolva problema psoriazisului, nu vreau sa-i fac reclama dar stiu cazuri concrete care au fost vindecate, vei scapa definitiv de aceasta boala.Daca te intereseaza iti voi da detalii.E pacat la o varsta atat de frageda sa te chinui cu psoriazis
mersi de sfat!eu sunt din sibiu si am mers la mai multi medici!dar daca vrei poti sa imi zici de cabinetul acela!chiar s-au vindecat unelle persoane>mie mi s-a spus ca aceasta boala nu se vindeca!
Si eu inainte de a afla despre ei stiam ca nu se vindeca, dar e adevarat. Ideea ca o data ce te-ai adresat la ei, iti fac analizele necesare si le trimit in Germania, la noi in Romania nu exista laboratoare de acest gen.Si in functie de analize iti prescriu tratament personalizat.Adresa este Constantin Robescu, nr.11, et.1, sector 3 Bucuresti sau daca vrei contacteaza-i la 021-3166831. Cunosc cazuri cand au vindecat forme canceroase. Asa cred ca nu e cazul sa fii sceptica.Eu zic sa incerci. Multa sanatate si succes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 3psoriazisul si nizoralul?
- 3Penis deformat
- 3Hipertensiune la 17 ani?
- 8il iubesc pe prietenul meu sau sunt obsedata de el?
- 7copil de 13 ani doreste sa slabeasca.. 180 inaltime si 100 de kg
- 4Marimea penisului, adolescent
- 3adolescenta, par rar
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 8Stare ciudata de ameteala
- 6dureri in jurul buricului la copii
- 7Acnee rezistenta
- 6Un fel de buba pe penis.
- 8As dori niste sfaturi cu privire la cum as putea sa-mi imbunatatesc modul de gandire.
- 6Crestere inaltime HGH.. as vrea sa stiu cate ceva despre un tratament
- 4subiect comportament deviant al unei adolescente de 16 ani.
- 6Stari Anxietate la 15 ani.
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
Mai multe informații despre: Psoriazisul Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: