fimoza la 22 ani?? va rog ajutati-ma

23-04-2007
ierdna11
Nu este medic/terapeut
ierdna11
de 2 luni observ ceva in neregula cu penisul meu. am o viata sexuala normala, si nu am avut nici o problema cu decalotarea penisului pana acum 2 luni. cand penisul este in stare completa de erectie, nu-l pot decalota nicicum, parca am un inel sub piele ce nu lasa capul ia iasa. mai mult, ma si doare. dar cand penisul nu este in erectie totala, reusesc, cu chiu, cu vai sa scot capul. din aceasta cauza, sunt obilgat sa fac sex numai cu prezervativ, caci altfel ma doare. pielea din varful preputului pare si ea un pic iritata si mai alba decat culoarea normala a pielii penisului. va rog, vreau niste sfaturi!!
4 comentarii
0
24-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Posibil sa faci un "Lichen sclero-atrofic". Apeleaza mai intai la un dermatolog, iar daca diagnosticul nu se confirma, ar trebui sa te vada si un urolog.
0
24-04-2007, ora 00:00
ierdna11
Nu este medic/terapeut
ierdna11
am google-it diagnosticul de mai sus si se pare ca am aceleasi simptome ca acelea ce descriu lichenul sclero atrofic. ce imi recomandati? clobetasol Mk am citit ca ar fi bun, dar nu stiu daca si in cazul lichenului in zona genitala. nici nu vreau sa ma gandesc la circ. credeti ca am sanse sa scap cu un tratament usor?
0
25-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cred ca trebuie, totusi, sa te vada un dermatolog, pentru ca mai trebuie adaugat si altceva la tratament in afara de clobetasol !
0
06-08-2009, ora 17:07
cristianx
Nu este medic/terapeut
cristianx
spune'mi te rog daca ai rezolvat ceva...sunt in acceiasi situatie ca tine de vreo 3 luni.am 22 ani.astept un raspuns urgent...merci...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •