Flexia genunchiului limitata in urma operatiei de ruptura de femur
In urma cu 5 saptamani am fost lovit de un automobil si m-am ales cu o fractura inchisa de femur! Am fost operat si mi-au introdus o placa cu 9 suruburi pt a sustine femurul! In urmatoarea zi de dupa operatie am indoit genunchiul fara nici o problema dar din cauza durerilor ce le simteam datorita operatiei am fost nevoit sa nu misc piciorul sau sa indoi genunchiul timp de 3 saptamani! Dupa acest timp am constat ca pot flexa genunchiul aproximativ 30 de grade! Mentionez ca in momentul flexiei ma ține ceva pe partea exterioara a piciorului in zona genunchiului, este ceva ce il blocheaza, parca ar fi prins intr-o menghina!
Sfatul doctorului a fost de a flexa zilnic gradual genunchiul chiar daca voi simti dureri!
Daca este cineva care a mai trecut prin asa ceva si imi poate da un sfat as fi recunoscator!
Multumesc!
Sfatul doctorului a fost de a flexa zilnic gradual genunchiul chiar daca voi simti dureri!
Daca este cineva care a mai trecut prin asa ceva si imi poate da un sfat as fi recunoscator!
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 42fractura pertrohanteriana
- 7recuperare costuri proteza femur
- 1operatie tija - fractura diafiza metetarsian V
- 7fractura femur...alungirea femurului
- 9fractura deschisa de femur drept
- 4Exercitii recuperare fractura de col femural
- 16scoatere tija femur
- 4dureri dupa operatia de scoatere a materialului de osteosinteza
- 2glezna cu un surub
- 4Ce se intampla daca nu iti scoti placuta si suruburile dupa vindecarea osului?
- 8Este normal ca după fractura de femur sa...
- 2kinetoterapie postoperatorie femur
- 3Fractura de femur
- 0Tija femur
- 1Tija femur - trebuia sa o scot acum 2 ani
- 1Operatie fractura tibie cu montare tije
- 5Ce efecte poate avea daca calcă pe piciorul ce nu are încă șurubul scos?
- 6Operație corectura Hallux, artrodeză lapidică si Osteotomie Akin
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara
- 1Ajutati-ma, op.bimaleolara, se umfla, ustura pe interior, culoarea nu este la fel ca celălalt picior
Mai multe informații despre: fractura de femur genunchiul blocat tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: