fosnait in ureche

20-07-2009
benniaminn
Nu este medic/terapeut
benniaminn
Buna ziua.
Acum doua luni am dormit cu niste casti interne in urechi..cand m-am trezit aveam urechea dreapta infundata (muzica nu a mers, s-a oprit dupa maxim 10 minute - volumul era incet ). dupa cateva zile mi-am pus apa oxigenata si ulei de masline incalzit (zile diferite ) insa nu am rezolvat nimic. Am mers apoi la orl si mi-a curatat urechea..insa..nu a rezolvat problema. In zilele urmatoare am inceput sa simt cum mi se misca ceva in ureche (simt si acum cand sar...alerg..misc capul mai brusc ).. am mers din nou la orl, si mi-a curatit urechea din nou (nu stiu daca la fel ca inainte ), si mi-a recomandat niste medicamente (ceva de pus in nas..ceva anti inflamatoriu..)..tot in acea zi m-a pus sa tin mana la nas si sa "incerc as scot aerul pe urechi".. dupa 1 zi dupa ce am fost a doua oara la orl...cand faceam "Exercitiul asta" simteam cum se misca un fel de foita in ureche, intr-o parte si in alta cand faceam presiune si cand luam mainile de la nas (se auzea si in afara urechii, mi-a spus cineva..dupa ce l-am pus sa stea cu urechea langa urechea mea). Acum vreau sa merg din nou la un orl insa..vreau sa merg la cineva care sa ma rezolve...
Acum aud in ureche..putin infundat..un fosnait (tot timpul )..si cateodata un piuit care trece destul de repede (zilele trecute a fost destul de deranjant ).Ce sfat imi puteti da?
Va multumesc anticipat. Beniamin
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns