Fractura maleola tibiala si peroniera stanga

12-10-2018
Luminita G
Nu este medic/terapeut
Luminita G
Buna ziua! In data de 07.08.2018 am suferit o interventie chirurgiala la glezna stanga deoarece in urma cazaturii mele mi s-a dat diagnosticul de fractura maleola tibiala si peroniera. A fost introdusa o placuta cu 7 suruburi pe partea dreapta a piciorului, cum privesti din fata si alte doua, in partea stanga. Operatia a decurs fara probleme la fel si recuperarea postoperatorie unde am stat cu atela ghipsata 38 de zile doar ca in ultima saptamana pana la 45 de zile am cazut din nou. Am facut o noua fractura spiroida 1/3 distala diafiza peroniera stanga, in urma careia piciorul mi l-a pus in ghips. Acum am o luna de la a doua cazatura si vreau sa stiu daca trebuia sa ma mai operez inca o data sau sa merg incontinuare cu ghipsul pana se reface? Dupa cat timp as putea sa incep procedurile de recuperare? Daca nu m-am operat a doua oara exista riscul de a avea probleme in viitor? Va multumesc din suflet pentru raspunsul anticipat!
2 comentarii
0
13-10-2018, ora 09:29
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Raspunsul depinde de datele D-voastra personale, de radiografiile pre-, intra- si post-operatorii, de stabilitatea montajului de osteosinteza etc.
Exista milioane de raspunsuri posibile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
13-10-2018, ora 10:25
Luminita G
Nu este medic/terapeut
Luminita G
Buna ziua. Am cum sa va trimit radiografiile? Se pot incarca aici? Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: