Fractura maleola tibiala si peroniera stanga

Buna ziua! In data de 07.08.2018 am suferit o interventie chirurgiala la glezna stanga deoarece in urma cazaturii mele mi s-a dat diagnosticul de fractura maleola tibiala si peroniera. A fost introdusa o placuta cu 7 suruburi pe partea dreapta a piciorului, cum privesti din fata si alte doua, in partea stanga. Operatia a decurs fara probleme la fel si recuperarea postoperatorie unde am stat cu atela ghipsata 38 de zile doar ca in ultima saptamana pana la 45 de zile am cazut din nou. Am facut o noua fractura spiroida 1/3 distala diafiza peroniera stanga, in urma careia piciorul mi l-a pus in ghips. Acum am o luna de la a doua cazatura si vreau sa stiu daca trebuia sa ma mai operez inca o data sau sa merg incontinuare cu ghipsul pana se reface? Dupa cat timp as putea sa incep procedurile de recuperare? Daca nu m-am operat a doua oara exista riscul de a avea probleme in viitor? Va multumesc din suflet pentru raspunsul anticipat!
2 comentarii

Buna ziua,
Raspunsul depinde de datele D-voastra personale, de radiografiile pre-, intra- si post-operatorii, de stabilitatea montajului de osteosinteza etc.
Exista milioane de raspunsuri posibile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde de datele D-voastra personale, de radiografiile pre-, intra- si post-operatorii, de stabilitatea montajului de osteosinteza etc.
Exista milioane de raspunsuri posibile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Buna ziua. Am cum sa va trimit radiografiile? Se pot incarca aici? Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5fractura de gamba.. cand o sa pot sa incep sa pasesc? sau care va fi evolutia?
- 5Fractura de tibie
- 12Fractura maleola tibiala dreapta
- 6fractura platoul tibial.. cam cat timp mai trebuie sa stau fara sa pun in pamant piciorul?
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 4fractura maleola
- 21fracturi membre inferioare
- 3fractura maleola peroniera dreapta
- 3dureri dupa fractura maleola
- 1Dubla fractura de tibie si peroneu
- 1Suspiciune maleola interna
- 5Fractura Pilon Tibial si Peroneu
- 10Fractura tibie
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 1Fractura trimaleolara
- 5Fractura tibie și peroneu cu deplasare
- 0Fractura tibie/picior în ghips/durere gamba
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
- 4Fractura tibia si fibula.
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura maleola fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: