Fractură tibia și fibula
Stimați doctori dupa un accident am avut fractura tibia și fibula am suportat o interventie chirurgicala mi sa introdus tija întrebarea mea este cît timp dureaza recuperarea si daca se pune în gips, ca mă doare rău de tot stînd așa liber , plus dupa 5 zile de antibiotice mi sa întrerupt tratamentul cu antibiotice si am febra 38, 5 medicii îmi zic sa fac mișcare dar eu mă simt prost de tot aș dori sa trimit si poze la radiografie dar nu știu cum sa le atașez daca e posibil o poștă electronica sa vedeți si pozele mersi frumos sper sa citiți mesajul meu va rog un sfat ce aș putea face.
1 comentarii
Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de cunoasterea precisa a situatiei: datele personale ale pacientului, examen clinic pre- si post-operator, situatia fracturii pre-, intra- si post-operator, stabilitatea montajului de osteosinteza, evolutia plagii chirurgicale etc.
Este absolut imposibil de raspuns doar prin examinarea unor radiografii, fara cunoasterea intregii situatii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de cunoasterea precisa a situatiei: datele personale ale pacientului, examen clinic pre- si post-operator, situatia fracturii pre-, intra- si post-operator, stabilitatea montajului de osteosinteza, evolutia plagii chirurgicale etc.
Este absolut imposibil de raspuns doar prin examinarea unor radiografii, fara cunoasterea intregii situatii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fractura tibie si peroneu fara deplasare
- 5fractura de gamba.. cand o sa pot sa incep sa pasesc? sau care va fi evolutia?
- 24fractura tibie+peroneu nu caluseaza
- 19Fractura de gamba operata
- 28Are piciorul scurt cu 2 cm
- 16perioada de recuperare dupa fractura de tibie
- 6fractura platoul tibial.. cam cat timp mai trebuie sa stau fara sa pun in pamant piciorul?
- 4fractura tibie si peroneu cu deplasare1/3 cu plaga deschisa
- 0fractura epifiza tibiala
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 0Fractura de pilon tibial si maleola peroniera cu deplasare
- 8Fractura deschisa tibie
- 1Fractura SH IV tibie proximala/fractura platou tibial
- 6Febra 38 - 38'5 după operație fractura tibie
- 2Fractura tibie si peroneu la 1/3 cu usoara deplasare - cand pot calca pe picior?
- 3Fractura tibie nu se consolidează după 18 săptămâni
- 4Fractura tibia si fibula.
- 2Fisura sau fractura tibia
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: