Fractură tibia și fibula

05-11-2018
vladpavel
Nu este medic/terapeut
vladpavel
Stimați doctori dupa un accident am avut fractura tibia și fibula am suportat o interventie chirurgicala mi sa introdus tija întrebarea mea este cît timp dureaza recuperarea si daca se pune în gips, ca mă doare rău de tot stînd așa liber , plus dupa 5 zile de antibiotice mi sa întrerupt tratamentul cu antibiotice si am febra 38, 5 medicii îmi zic sa fac mișcare dar eu mă simt prost de tot aș dori sa trimit si poze la radiografie dar nu știu cum sa le atașez daca e posibil o poștă electronica sa vedeți si pozele mersi frumos sper sa citiți mesajul meu va rog un sfat ce aș putea face.
1 comentarii
0
06-11-2018, ora 10:48
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de cunoasterea precisa a situatiei: datele personale ale pacientului, examen clinic pre- si post-operator, situatia fracturii pre-, intra- si post-operator, stabilitatea montajului de osteosinteza, evolutia plagii chirurgicale etc.
Este absolut imposibil de raspuns doar prin examinarea unor radiografii, fara cunoasterea intregii situatii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: