Fractura tibie+fibula 1/3 distala
buna ziua,
in urma cu 2 luni am cazut pe gheata si am suferit o fractura tibie+fibula 1/3 distala care a fost tratata prin osteosinteza cu placa cu suruburi, fara imobilizare cu aparat gipsat. de la 6 saptamani dupa operatie am primit ok-ul medicului sa ma sprijin usor pe picior si totul parea in regula pana acum cateva zile cand am alunecat si m-am lasat cu aproape toata greutatea pe el. pe moment nu am simtit nimic, apoi treptat a aparut o durere in zona fracturii de la fibula: ma durea in special cand flexam glezna si cand tineam piciorul in aer (mai ales cand era paralel cu solul, cu partea exterioara in sus). intre timp durerea s-a mai atenuat si nu mai e constanta, dar reapare la unele miscari care nu puneau probleme inainte.
la cateva zile dupa incident am fost la medic la control si mi-a zis ca radiografia arata ok, ca durerea nu e nimic de speriat si ca pot sa maresc progresiv sprijinul pe picior. asta nu m-a convins insa 100% ca e totul in regula si mi-as dori sa aflu o a doua parere. va multumesc.
poze dupa radiografii aici https://imgur.com/a/L3Kt48m
in urma cu 2 luni am cazut pe gheata si am suferit o fractura tibie+fibula 1/3 distala care a fost tratata prin osteosinteza cu placa cu suruburi, fara imobilizare cu aparat gipsat. de la 6 saptamani dupa operatie am primit ok-ul medicului sa ma sprijin usor pe picior si totul parea in regula pana acum cateva zile cand am alunecat si m-am lasat cu aproape toata greutatea pe el. pe moment nu am simtit nimic, apoi treptat a aparut o durere in zona fracturii de la fibula: ma durea in special cand flexam glezna si cand tineam piciorul in aer (mai ales cand era paralel cu solul, cu partea exterioara in sus). intre timp durerea s-a mai atenuat si nu mai e constanta, dar reapare la unele miscari care nu puneau probleme inainte.
la cateva zile dupa incident am fost la medic la control si mi-a zis ca radiografia arata ok, ca durerea nu e nimic de speriat si ca pot sa maresc progresiv sprijinul pe picior. asta nu m-a convins insa 100% ca e totul in regula si mi-as dori sa aflu o a doua parere. va multumesc.
poze dupa radiografii aici https://imgur.com/a/L3Kt48m
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 131fractura de tibie
- 22fractura peroneu si bimaleolara - ce sfaturi imi puteti da pt recuperare?
- 20Fractura femur ambele picioare+fractura tibie picior stang
- 8fractura tibie
- 1Fractura platou tibial cu infundare
- 6cam in cat timp as putea sa imi reiau actiitatea de steward pe mare?
- 3fractura de tibie
- 2Fractura Tibie Medie 1 3
- 5fractura tibie peroneu nu se dezumfla laba piciorului
- 5Fractura Pilon Tibial si Peroneu
- 4Fractura de femur, fractura de tibie si peroneu, 4 fracturi la bazin
- 2Fractura deschisă de tibie si fibulă
- 2Fractura tibie copil de 2 ani 8 luni
- 1Fractură postero-externa
- 1Tibie fisurata
- 3Fractura tibie și peroneu
- 2Fractura tibie si peroneu la 1/3 cu usoara deplasare - cand pot calca pe picior?
- 0Fractura pilon posterior tibial
- 4Fractura tibia si fibula.
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: