Durere genunchi după fractura tibie

Buna ziua.In urma cu 2 luni, am suferit o fractura1/3distala tibie stg fara deplasare.Pe data de 7 februarie a fost îndepărtat gipsul in urma radiografiei făcute(osul fiind consolidat). După 2 sapt de mers cu cârjele, am renunțat la ele mergand fara sprijin, încărcând greutatea pe picior treptat așa cum mi-a fost recomandat.Întrebarea mea este daca este normala durerea de genunchi in timpul mersului in momentul când calc in picior si daca este posibil sa mi se fractureze din nou piciorul in timpul mersului.Multumesc
3 comentarii

Buna seara!
Nu se poate elabora un raspuns pertinent fara cunoasterea precisa a situatiei (examinare clinica, studiul materialului imagistic).
Trebuie sa consultati un ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu se poate elabora un raspuns pertinent fara cunoasterea precisa a situatiei (examinare clinica, studiul materialului imagistic).
Trebuie sa consultati un ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Mulțumesc mult pentru răspuns. Am luat antiinflamatoare si m-am uns cu fenilbutazona.Durerea a cedat cat de cat si ma mișc mai bine.Va deranjez cu întrebarea:Este indicat sa fac exerciții pe bicicletă ? Multimesc

Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 131fractura de tibie
- 8fractura tibie
- 24fractura tibie+peroneu nu caluseaza
- 18fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 1Fractura platou tibial cu infundare
- 3Baietel de 6 ani, fractura de tibie oblica si pe lung cu deplasare
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 3fractura de tibie
- 4Evoluarea mersului dupa o fractura
- 3Probleme cu glezna de 2 ani de la fractura
- 7Fractura TIbie si Peroneu
- 5Fractura Pilon Tibial si Peroneu
- 2Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica
- 1Fractura tibie cu deplasare minima
- 0Fractura tibie si peroneu deschisa
- 0Fractura de pilon tibial si maleola peroniera cu deplasare
- 2Fractura deschisă de tibie si fibulă
- 1Fractură tibia și fibula
- 3După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
Mai multe informații despre: fractura de tibie