Durere genunchi după fractura tibie

24-02-2017
Mariss
Nu este medic/terapeut
Mariss
Buna ziua.In urma cu 2 luni, am suferit o fractura1/3distala tibie stg fara deplasare.Pe data de 7 februarie a fost îndepărtat gipsul in urma radiografiei făcute(osul fiind consolidat). După 2 sapt de mers cu cârjele, am renunțat la ele mergand fara sprijin, încărcând greutatea pe picior treptat așa cum mi-a fost recomandat.Întrebarea mea este daca este normala durerea de genunchi in timpul mersului in momentul când calc in picior si daca este posibil sa mi se fractureze din nou piciorul in timpul mersului.Multumesc
3 comentarii
0
24-02-2017, ora 22:42
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Nu se poate elabora un raspuns pertinent fara cunoasterea precisa a situatiei (examinare clinica, studiul materialului imagistic).
Trebuie sa consultati un ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
26-02-2017, ora 12:27
Mariss
Nu este medic/terapeut
Mariss
Mulțumesc mult pentru răspuns. Am luat antiinflamatoare si m-am uns cu fenilbutazona.Durerea a cedat cat de cat si ma mișc mai bine.Va deranjez cu întrebarea:Este indicat sa fac exerciții pe bicicletă ? Multimesc
0
26-02-2017, ora 18:36
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Nu se poate elabora un raspuns pertinent fara cunoasterea precisa a situatiei (examinare clinica, studiul materialului imagistic).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul