Frecvent extrasistole

16-12-2011
Oana 91
Nu este medic/terapeut
Oana 91
Buna ziua!Am nevoie de cat mai multe sfaturi autorizate si a persoanelor care au aceleasi simptome!Am extrasistole de multe ori si in fiecare zi, fara sa am neaparat tahicardie.Am consultat nenumarati medici cardiologi care mi-au spus acelasi lucru:ai o inima perfect sanatoasa!Dar totusi eu am palpitatii...cand fac efort, cand merg, cand ma bag in pat, cand ma odihnesc...in orice circumstante!Nu beau, nu fumez si am 20 de ani...nu pot sa inteleg de ce le fac!!!Care poate fi cauza?Deja au devenit deranjante si eu devin anxioasa pt ca deja ma tem ca la un moment dat vor fi din ce in ce mai multe si nu voi sti ce sa fac..cum sa reactionez, ce pastile sa iau!!Astept cat mai multe sfaturi!Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
16-12-2011, ora 21:49
adrian_sarky
Nu este medic/terapeut
adrian_sarky
Aceleasi simtome le am si eu am fost la 2doctori si amandoi mi-au zis ca am o usoara aritmie extrasistolica si sa iau ASPACARDIN 2/zi si ca sunt sanatos dar cand intrerup tratamentul incep iar si tot asa de 4 luni, sfatul meu e sa mergi la un doctor si sa iti dea un tratament in functie de aritmie.
0
17-12-2011, ora 01:02
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Mergeti la cardiolog si solicitati un Holter -EKG ; va monitoriza activitatea inimii timp de 24 ore, este bine ca in cele 24 de ore de monitorizare sa faceti tot ceea ce faceti in mod normal in viata de zi cu zi.A doua zi scapati de aparat, vi se va da rezultatul si asa veti afla cate extrasistole ati avut in 24 de ore, diagnosticul si conduita ptr viitor- totul este inregistrat pe EKG.
sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici