Frisoane
Buna ziua. In urma cu 3 luni am fost sa-mi fac un exudat faringian. si am aflat ca am streptococ. Medicul de familie mi-a recomandat Antibiotice. Bun, am luat cate zile mi-a zis nu mai stiu exact. Dupa 2 luni am facut puroi in gat (cred ca am luat de la fratele meu care a avut, am baut dupa el sau ceva) asa, am luat iara tratament cu antibiotice, mi-a trecut. Acum 1 saptamana am facut iara puroi in gat. Am fost la doctorul de familie, am luat antibiotice si nu mai am puroi, dar mai tot timpu am frisoane (imi este frig, chiar daca sunt imbracat bine) Febra n-am. Am pana in 36.8. Care sa fie problema? Mentionez ca aproape toata iarna si cand am fost la scoala unde era cald stateam cu geaca pe mine dar si cand ieseam afara tot cu geaca pe mine? Are vreo influenta asta? Va rog ajutatima.
1 comentarii
Trebuie sa faci analize la sange [ in special testele hepatice, fibrinogen, CRP, ASLO, VSH, FA etc.solicita de la MF un bilet de trimitere la laborator cu analize cat mai complete ] si urina.Si trebuie sa iei unele masuri pentru cresterea imunitatii organismului, caci vezi ca acesta se apara cam greu cand e vorba de o agresiune microbiana.spune-i mamei sa-ti aduca miere de albine si obisnuieste-te sa consumi zilnic, la masa sa ai zilnic un castron cu salata [ de sfecla rosie, de varza, de rosii etc.] in care sa pui numai ulei de masline, nu fuma, alimenteaza-te bine si nu pierde nopti.Fa intai analize si mai vorbim.
Alte subiecte recente din această secțiune: