Furnicături in corp ca un curent electric

23-11-2021
Ralluca94
Nu este medic/terapeut
Ralluca94
De câteva zile prezint furnicături in corp, in brațe, degete, picioare, tălpi, coapse, este ca și cum ar fi un curent electric care îmi străbate zona respectiva. Acest simptom a apărut după vaccinul Pfizer, plus înțepături in zona plămânilor si in părțile laterale ale pieptului, va rog sa ma ajutați cu un răspuns.. sunt speriata. Ce poate sa fie? Îmi va trece cu timpul? Am dezvoltat ceva autoimun? Vaccinul l am făcut acum o luna de zile, doar prima doza
3 comentarii
0
23-11-2021, ora 22:14
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Mergi la un consult la neurologie cel mai bine, sa faceti un test EMG.
0
10-02-2022, ora 17:29
Mihaela_M80
Nu este medic/terapeut
Mihaela_M80
Buna! Si eu am avut asa ceva, dar dupa covid. Pe maini niste furnicaturi si amorteli si la cap in spatele unei urechi. De fapt asa a debutat boala, cu furnicaturi chiar si pe fata, cred ca in zona articulatiilor. Mi-au trecut dupa un timp, neurologul mi-a dat tiolin complex. Am facut rmn la cap, emg - bune. Am facut vaccinul johnson dupa 6 luni, s-a repetat situatia, de data aceasta simteam gheata efectiv sub piele pe maini si la ceafa de a 2-a zi, ca in prima am facut febra.. Acum m-a luat iar din senin cu furnicaturi si intepaturi in alte zone ale corpului, pe fata, intepaturi in cap, furnicaturi pe brate.
Ati rezolvat cumva?
0
10-02-2022, ora 23:54
Ralluca94
Nu este medic/terapeut
Ralluca94
Buna, între timp mi au trecut acele furnicături, dar tot am rămas cu înțepături in spate, o senzația ca și atunci când ai face febra musculară și am o tuse seaca acum ce persista, este obositoare. Așa am avut și eu după vaccin, înțepături pe fata, picioare, o senzație ciudata, in cap la fel, încercați sa luati de imunitate suplimente, pe mine m au mai ajutat cât de cât..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: