Galma tare sub piele interior anus
Buna ziua!
Am 26 de ani, cum vreo 2 zile la dus am descoperit din intamplare o mica galma, cat un bob de orez, tare, nedureroasa, mobila, in interiorul anusului. Galma este sub piele, nu la suprafata, pe peretele dinspre zona genitala, unde se afla penisul. Sunt foarte ingrijorat sa nu fie ceva grav, avand in vedere ca e tare si nedureroasa. Este singura din zona, in rest totul pare in regula. Ce poate fi? Unde as putea sa fac un consult?
Am 26 de ani, cum vreo 2 zile la dus am descoperit din intamplare o mica galma, cat un bob de orez, tare, nedureroasa, mobila, in interiorul anusului. Galma este sub piele, nu la suprafata, pe peretele dinspre zona genitala, unde se afla penisul. Sunt foarte ingrijorat sa nu fie ceva grav, avand in vedere ca e tare si nedureroasa. Este singura din zona, in rest totul pare in regula. Ce poate fi? Unde as putea sa fac un consult?
2 comentarii
Bună seara ! Posibil să aveți boala hemoroidala (adica niste hemoroizi) Consultati un medic proctolog pentru ca să stati linistit. Multa sanatate!
Buna seara, am dat cu crema de galbenele si s-a retras, ma linistisem asa ca am oprit tratamentul asta, ca dupa vreo luna sa observ ca iar a apărut. De ce oare sa se fi retras de la galbenele?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-a aparut pe fesa dreapta in apropiere de anus, o umflatura alungita
- 6In zona anusului...
- 13Umflatura anus
- 6umflatura in zona anala
- 5sange, apoi cheag sange in scaun si umflatura mica la anus
- 8Umflatura in zona anala
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 0Problema serioasa... basica umflata alb inspre mov langa anus
- 0Mica umflatura la anus
- 3Zona perineala
- 1Furuncul? Fir de par incarnat sau Abces perianal?
- 1Umflatura in zona dintre anus si testicule
- 1Nodul, ganglion, umflatura între anus și peretele vaginal.
- 1Umflatura anus
- 2Ganglion in zona anusului
- 16Umflatura langa anus
- 1Hemoroid sau abces?
- 1Ajutor! bucată de anus ieșită in afara ca o umflatura si am un disconfort acolo!
Mai multe informații despre: umflatura in zona anusului