Gânduri amestecate panica lipsa poftei de viață, panica, frica

12-04-2018
tony_suku
Nu este medic/terapeut
tony_suku
Derealizare /depersonalizare.am.mai scris aici și sper că la un moment dat sa scriu și de bine.după lungile tratamente cu cipralex, sertralna, rivotril și primul care m a și ajutat Asentra 50 mg.am fost din nou la psihiatru sa mi de-a din nou asentra 50mg.după data de 13 martie pina acum de când le iau din nou.tin sa precizez că în 2010 am luat prima data Asentra50mg și mi am revenit 100% am eșuat cu cipralex care cred că m a depersonalizat mai mult decât să mi facă bine.in prezent repet iau Asentra50mg și rivotril 0, 5 seara.oare când își intră iar ii n drepturi pastila.efectiv parca numai sunt eu.am uitat sa precizez că am anxietate și atacuri de panica.dar am teama de a nu înnebuni de a nu dezvolta schizofrenie sau chestii dastea.cu toate că nu am avut niciodată halucinații sau chestii de genul doamne ferește !!!! Tin sa precizez că decand am revenit la asentra nu am simțit nimic.ba dimpotrivă am niste senzații stranii de amețeală asemănătoare vertijului.pe lângă faptul că îmi vin tot felul de amintiri în cap.casc in jurul prânzului mereu...senzație de oboseala maximă mă simt epuizat fizic ce i drept muncesc 6/7 cate 13 ore pe zii.ideea e că am ajuns sa mi fie frica sa mă relaxez numai pot face lucruri mărunte care înainte mă bucurau.efectiv parca sunt rupt de realitate.. psihiatra mi a spus sa schimb ceva în viața mea ce mi face rău.am divorțat.stau la mama încă nu mi am găsit, , locul, , că sa zic așa efectiv dacă mă mut dintr o camera in alta mi se pare ciudat parca gândurile mele se amesteca in prezent și trecut.sunt copleșit așa.nu mă mai mulțumește nimic...as vrea de exemplu sa ma plimb să mă relaxez... efectiv numai pot face aceste lucruri mi se par atât de greu de făcut.concentrarea mea este aiurea...adică dacă mă uit prea mult la un obiect efectiv parca mă rup de realitate intru cu toată mintea în lucrul ăla...și apoi mă trezesc in realitate e o senzație tare neplăcută.îmi efrica sa circul singur.evit sa merg neînsoțit.merg pina in statia de autobuz și cam atât.paradoxal am o meserie care mă solicita și îmi place mult.am in subordine 20 de oameni conduc un restaurant prestigios...gândesc foarte bine și limpede la munca dar uneori parca simt că sunt pe alta planeta.e foarte ciudată aceasta boala.i-am povestit psihiatrului și a spus sa nu mi fac griji că nu voi înnebuni e doar în mintea mea.dar efectiv parca mă chinui sa traiesc după o ziipealta.ajutați ma cumva cu un sfat sunt. Sensibil rău pt un bărbat.așa sunt de mic mai sensibil.dar totuși parca relatarea e departe de mine. Numai am forța.pur și simplu.mintea mea.e in toate direcțiile in trecut.in prezent.nush ce sa mai.zic am impresia că sunt alt om.când intră pastila în creier odată numai pot așa.mm
4 comentarii
0
12-04-2018, ora 23:15
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,
Si totusi, dupa atatea pastile si ceva timp de cand stati in situatia aceasta nu v-ati gandit si la a merge la un psihoterapeut?
Toate aceste stari au niste cauze, ca sa nu zic ca nimeni nu poate rezista la nesfarsit in "6/7 si 13 ore pe zi". S-ar prea putea ca aceste stari sa fie un semnal de alarma ca v-ati atins limitele.
Nu stiu daca programul nu v-a afectat si relatia.
Iata cate de multe ar fi de discutat.
Pastilele, oricare ar fi ele nu pot face minuni.
0
12-04-2018, ora 23:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cand vine teama de a nu innebuni sau de a face schizofrenie, repeta-ti in gand ca acesta este un simptom de anxietate. Atat.
Daca muncesti atat si te imbolnavesti, la ce bun?
Ai rabdare cateva saptamani sa isi faca efectul medicamentul.
Te-as sfatui sa faci psihoterapie dar cand daca muncesti atat. Nu cred ca esti pe calea cea buna pentru sanatatea ta.
0
13-04-2018, ora 12:58
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia.Dacă nu vă permite timpul, vedeți că există și psihoterapie online. Cei de la Cluj au o platformă online de evaluare și prevenție a anxietății.
E foarte important să vă faceți timp să vă ocupați și de sănătatea dumneavoastră, pentru că orice organism are limitele lui, care, odată depășite, cu greu le puteți restabili.
0
22-05-2018, ora 22:56
tony_suku
Nu este medic/terapeut
tony_suku
buna seara va scriu din nou deoarece sunt tot la fel...am inceput sa reduc mediactie iau jumate de asentra adica 0, 25 si seara rivotrilul.pot duce o zi grea de munca sa zicem ca nu am probleme.m am detasat de sotia mea care este depresiva si cred ca are si dubla personalitate si asta m a imbolnavit mai rau m am frustrat am lasat mereu de la mine dar stop.partea buna e ca sunt mult mai atent la cum ma imbrac am inceput si eu sa imi cumpar chestii pt mine sa ma mai gandesc si la mine din punctul asta de vedere.de la un timp insa concentrarea mea in orice problema e 0 efectiv am gol in mine plus ca ma supara si ma sperie dezechilibrul in mers efectiv mi se incordeaza toata musculatura atunci cand merg, , , , as vrea sa ma cult relaxat si sa ma trezesc cum ma trezeam o data fericit si bine dispus numai cand vedeam soarele in zori...nu ma mai bucura nimic pina la urma o sa ajung la balamuc internat decat sa fiu asa e horror nici nu mor nici nu traiesc nici nu am halucinatii nu am nici psihoze nu sunt nici nebun nici sanatos...ficatul imi da semne de oboseala sunt obosit mereu casc mereu nu stiu ce sa mai zic cu acceste stari am citit o carte de NICULINA GHEORGHITA care explica totul in termeni populari...bag vitamine dar degeaba vreau un ssfat sa ma duc sa ma internez ce sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul