Ganglion

19-08-2020
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Buna ziua! Am 19 ani si acum 2 zile mi-a aparut pe gat un ganglion putin umflat, de marimea unei boabe de fasole. Nu doare, e mobil si nu se vede daca nu este palpat( este putin vizibil daca inclin capul in partea opusa). Sunt foarte speriata deoarece m-am informat despre ganglioni si peste tot este asociat cancerului!
Nu stiu ce ar trebui sa fac si nu inteleg care ar putea fi cauza aparitiei asa dintr-o data. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata. Sunt o fire activa si pana acum nu am avut nicio problema. Anul acesta mi-am facut de 2 ori analize de sange, totul fiind ok.
Chiar sunt speriata.
4 comentarii
0
19-08-2020, ora 17:04
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Citește informații corecte despre sistemul Limfatic.. Anatomie, fiziologie. O sa vezi ca ganglionii mici, mobili, nedureros sun Normali
2 se măresc ganglionii în volum de la infecții dentare, Amigdalite, faringite.. Asa ca mergi la stomato și orl
3. Frica, teama de boala.. Nu te ajuta la nimic. Ba încurcă la gândirea lucida.. Asa ca lasă temerile.
0
19-08-2020, ora 18:09
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Va multumesc mult! Intr-adevar am un dinte “problema” care se afla fix pe partea in care este ganglionul. Am sa rezolv si asta.
0
23-08-2020, ora 17:19
Moraru Costin
Nu este medic/terapeut
Moraru Costin
Aceeasi situatie si la mine, de fapt am mai multi ganglioni pe partea dreapta si 1 masea de minte cariata si netratata de aprox 2 ani si alta masea tot cariata si netratata de 1 an.
0
24-08-2020, ora 16:01
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Mie mi s-a retras destul de mult in ultimele zile! Lasa-l in pace, nu il atinge si nu il palpa si in cateva zile ar trebui sa dispara de la sine! Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns