Gat inflamat in exterior partea stanga - dureros

Buna ziua,
De prin 1985 am aceasta problema, de cateva ori pe an mi se inflameaza gatul in exterior pe partea stanga si doare ingrozitor. Dimensiunea inflamatiei e mai mare decat o nuca mare. In trecut am facut teste pt TBC, am fost si la oncologie, iar in final n-am primit nici un raspuns, decat ca e o infectie.
Azi noapte mi s-a inflamat din nou, insa de data aceasta in interior, pe aceeasi parte am gatul rosu-vanat si ma doare interior-exterior.
Dupa cateva zile sau 1sapt. -2 se retrage singur, de multe ori se inroseste. Nu am fost niciodata fumatoare.
Va scriu aici cu dorinta de a afla ce ar putea fi, ce as putea sa fac, ce trebuie sa fac.
Multumesc !
De prin 1985 am aceasta problema, de cateva ori pe an mi se inflameaza gatul in exterior pe partea stanga si doare ingrozitor. Dimensiunea inflamatiei e mai mare decat o nuca mare. In trecut am facut teste pt TBC, am fost si la oncologie, iar in final n-am primit nici un raspuns, decat ca e o infectie.
Azi noapte mi s-a inflamat din nou, insa de data aceasta in interior, pe aceeasi parte am gatul rosu-vanat si ma doare interior-exterior.
Dupa cateva zile sau 1sapt. -2 se retrage singur, de multe ori se inroseste. Nu am fost niciodata fumatoare.
Va scriu aici cu dorinta de a afla ce ar putea fi, ce as putea sa fac, ce trebuie sa fac.
Multumesc !
2 comentarii

1'. o ecografie cervicala... ar arata daca este chist sau alceva
2 se poate face si un RMN.. ca sa aflati sigur de ce organ anatomic este legata acea formatiune
3 consult la Maxilo-facial si o interventie cred ca se impune
2 se poate face si un RMN.. ca sa aflati sigur de ce organ anatomic este legata acea formatiune
3 consult la Maxilo-facial si o interventie cred ca se impune

Mi s-a facut punctie in trecut, dupa care am fost operata, dar nu stiu ce mi-au facut. Pe vremea aia medicii nu prea comunicau cu pacientii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45simt ceva in gat
- 6Problemă cu gâtul, ca un sâmbure de roşie
- 124os de peste
- 8In permanenta imi curg secretii galbui pe gat
- 193puroi in gat
- 7umflatura in gat putin mai departe de omulet..
- 4cancer la gat ?
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 1tensiune la gat mi se misca limba in gura simt ca obosesc la gat
- 4Probleme cu gatul cronice
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 35Flegmon periamigdalian drept
- 3mucoasa in gat
- 3desi operata de amigdale continui sa fac puroi in gat
- 2hemangiom in gat
- 1Probleme ale gatului
- 1Gat rosu
Mai multe informații despre: umflarea gatului gatul