Gat uscat, senzatie de sufocare, tuse cu expectoratii

18-03-2019
Karme
Nu este medic/terapeut
Karme
Buna ziua, ma confrunt cu o problema, va rog sa ma ajutati.Dupa o raceala avuta in ianuarie, am ramas cu o tuse, care, la inceput era seaca, apoi expectoranta, iar de vreo 3 saptamani, s a ameliorat, dar, tot timpul am o flegma in gat, mi se usuca gatul, noaptea ma trezesc si tusesc pana se elimina, si ziua si noaptea, am foarte mult mucus, am senzatia ca ma inec uneori.Este foarte deranjant, deoarece tot timpul trebuie sa tusesc sa elimin mucusul, nasul nu imi curge, doar din gat tot timpul.Dimineata cand tusesc, elimin un mucus galben, inchegat, si ma ingrijoreaza, parca nici nu mai respir cum trebuie, am o senzatie de sufocare.Va multumesc.
3 comentarii
0
18-03-2019, ora 22:21
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Pe baza simptomelor descrise e posibil să aveți bronșită cronică sau bronșiectazii. Mergeți la medicul de familie pentru consult și apoi dacă este cazul să vă dea trimitere la pneumolog. Ar fi bine să faceți o radiografie toracică, eventual CT toracic pentru confirmarea bronșiectaziilor (dacă este cazul) și să vă recolteze și spută pentru analize. Dacă mai aveți nevoie de ajutor sau mai aveți întrebări, vă rog să-mi scrieți. O seară liniștită!
0
19-03-2019, ora 12:00
Karme
Nu este medic/terapeut
Karme
Va multumesc pentru raspuns si pentru sfaturi, clar o sa merg la medicul de familie, deoarece e ingrijorator pentru mine.
0
21-03-2019, ora 20:31
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Cu drag! O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •