tuse si sufocare
Mama mea a suferit in urma cu 1 an un AVC ISCHEMIC...fiind in spital a avut o sangerare gastro-intestinala in urma careia i-a evacuat din stomac mult sange cu ajutorul sondei naso-gastrice.A urmat tratament cu nexium si s-a vindecat dar de cateva luni a ramas cu o tuse uscata si senzatie de sufocare.Se plange de gat uscat mai ales "intr-o parte" cum spune ea.probabil unde a avut acea sonda naso-gastrica si tuseste mereu. Se sufoca in special noaptea si tuseste.spune ca are impresia de obstructie a cailor respiratorii.Este sensibila la anumite alimente si ii provoaca sufocare.o ineaca.Are si arsuri pe gat din cauza gastritei.Mentionez ca este diabetica, are hepatita C, este operata de ambii sani in urma unui cancer mamar. Din ce cauza credeti ca se sufoca si ce tratament i-ar trebui?Va multumesc!
1 comentarii
Bună ziua! Vă recomand să mergeți la gastroenterologie, poate are o stenoză/îngustare a esofagului sau boală de reflux. Cel mai bine este să-i facă o endoscopie pentru a vedea dacă nu există leziuni sau porțiuni mai înguste ale esofagului. O zi liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse veche
- 2fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
- 7ii curge nasul si e racit tot timpul
- 11Probleme cu gatul, senzatii de sufocare
- 4operatia la carotida... este grea, ce riscuri implica?
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 2avc ischemic pe partea dreapta!
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 0AVC ISCHEMIC CU SEMIPAREZA
- 9ma simt rau am senzatia e sufocare si de incordare
- 4tuse si febra de o saptamana
- 7revine tusea?
- 2Tuse, durere in gat
- 0Prolaps VM - stari de sufocare
- 3tuse, sputa, raguseala
- 3durere de gat si tuse - aerosoli ?
- 4Tusea umeda