tuse si sufocare
Mama mea a suferit in urma cu 1 an un AVC ISCHEMIC...fiind in spital a avut o sangerare gastro-intestinala in urma careia i-a evacuat din stomac mult sange cu ajutorul sondei naso-gastrice.A urmat tratament cu nexium si s-a vindecat dar de cateva luni a ramas cu o tuse uscata si senzatie de sufocare.Se plange de gat uscat mai ales "intr-o parte" cum spune ea.probabil unde a avut acea sonda naso-gastrica si tuseste mereu. Se sufoca in special noaptea si tuseste.spune ca are impresia de obstructie a cailor respiratorii.Este sensibila la anumite alimente si ii provoaca sufocare.o ineaca.Are si arsuri pe gat din cauza gastritei.Mentionez ca este diabetica, are hepatita C, este operata de ambii sani in urma unui cancer mamar. Din ce cauza credeti ca se sufoca si ce tratament i-ar trebui?Va multumesc!
1 comentarii
Bună ziua! Vă recomand să mergeți la gastroenterologie, poate are o stenoză/îngustare a esofagului sau boală de reflux. Cel mai bine este să-i facă o endoscopie pentru a vedea dacă nu există leziuni sau porțiuni mai înguste ale esofagului. O zi liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10despre leucemie
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 3am avut o criza de tuse atat de rau incat am si vomat
- 3Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 1tuse si raguseala
- 6inceput de rosu in gat
- 6Gastrita Refulx SUFOCARE !
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 7tuse si nasuc infundat
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 13Simt ca ma sufoc cand stau intins in pat
- 2tuse de care nu mai scap!
- 4se sufoca noaptea in somn mai exact 3, 4 luni...
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 1Tuse la bebelus
- 3durere de gat si tuse - aerosoli ?
- 12Lipsa de aer
- 1De 3-4 zile am inceput sa tusesc foarte tare, nu ma pot controla
Mai multe informații despre: AVC ischemic Tusea Sufocarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: