Greturi dupa avort medicamentos

Acum 8 zile am.apelat la aceasta metoda, dureri usoare si sangerari un pic mai mari ca la menstruatie, astept controlul sa vad daca s a eliminat totul insa am o continua stare de greata si sanii sensibili oare de ce?
5 comentarii

Buna, trec prin aceeași situație. Am făcut avortul pe 14 și am avut crampe ușoare cu durere de spate. Am eliminat câteva cheaguri de sânge și a doua zi nu am mai avut deloc sângerări. Am greață și stări de voma in continuare. Te rog să-mi spui și mie cum a decurs la tine pana la urma. Mulțumesc

Buna!as vrea sa apelez la acest tip de întrerupere.as vrea sa stiu cat de dureroasa a fost in cazul vostru si câte săptămâni aveai.ms

Buna! Si eu am facut intrerupere de sarcina cu Medalbon, pe data de 8 ianuarie de atunci incontinu imi curge! La voi este la fel fetelor?

Alina, dupa ce nu am mai sangerat deloc am fost la controlul derutina de dupa..sarcina nu s a eliminat si am facut o mare hemoragie dar mare ca am anuns cu pampers acolo si a trebuit sa ma chiureteze...nu recomand nimanui am prelungit agonia aiurea

fetelor dati banii degeaba mai bine faceti o anestezie si in 10min este gata tot decat sa va chinuiti asa...eu una nu mai vreau sa aud de asa cva..oribil

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 2Avort medicamentos?
- 0Avort medicamentos 5 saptamani
- 10Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 9Medabon
- 7Avort medicamentos cu Medabon @Medlife (si costuri)
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 2Alaptare dupa intrerupere sarcina cu Medabon
- 4Medabon -avort medicamentos
- 0Avort Medabon
- 0Post avort medicamentos
- 0Dureri de ovare si rinichi post avort
- 4Avort Medicamentos
- 1Experienta Medabon
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos.
- 0Întrerupere sarcina Medabon