greutate in piept apasaturi intepeturi la inima lipsa de aer si palpitatii

11-04-2013
mirela_titiriga
Nu este medic/terapeut
mirela_titiriga
ma confrunt cu aceasta problema de 7 ani de palpitatii dureri de cap lipsa de aer dureri in piept intepaturi la inima obosesc farte repede si toate analizele ekg-urile holterurile ecocardiograme toate bune nu mai stiu ce sa mi fac dar chestia este ca ma simt rau i de zi mai ales spre seara. am 28 de ani si va spun sincer sunt disperata imi dau ceva pastile de stres pentru liniste sa numesc lopazepam si diazepam si asa ajun sa ies din crize pt ca adorm dar ziua urmatoare acelas lucru iar si de la ca. daca ma puteti ajuta sau sa imi dati un sfat va multumesc
2 comentarii
0
11-04-2013, ora 20:53
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara. Este posibil sa fie vorba despre tulburare anxioasa. Trebuie sa identificati care sunt factorii declansatori ai acestor stari de anxietate. Poate va este de ajutor evaluarea si consilierea psihologica. Multa sanatate!
0
11-04-2013, ora 21:06
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
un control la dr endocrinolog.iti va elucida problema.
cele bune,
scriu din experienta
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici