Gura uscata si mici ameteli
Buna ziua, am 22 de ani, si am o problema de 3 zile. In prima zi am vomat o data si am avut febra si diaree(1 data pe zi). In a doua zi am avut decat diaree(tot 1 data pe zi), dar cu o stare generala mai buna. IN a 3-a si astazi simt sub limba uscat dar nu neaparat senzatie de sete. Si in timpul mesei cand mi-e destul de greu sa mananc deoarce nu prea am saliva si parca se duce de tot atunci dupa masa si cateodata si cand beau apa am mici ameteli. Diareea si starea de voma au trecut. Sa ma ingrijorez ca as putea avea diabet? Ce as putea sa fac?
1 comentarii
Simptomele pe care le descrieti se intalnesc in timpul deshitratarii organismului, probabil datorita varsaturilor si scaunelor diareice. Trebuie sa va hidratati si nu doar cu apa, ci si cu elecroliti. Pentru asta incercati sa beti capsule efervescente cu minerale, bauturi de tip Gatorade etc. Daca veti continua sa va simtiti rau, mergeti la medic pentru a va hidrata intravenos. Despre diabet, nu cred ca poate sa fie ceva de genul asta dar o glicemie a jeun (pe nemancate, dimineata) va poate clarifica situatia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5puls ridicat, ameteala foarte tare, colesterol marit + spasmofilie
- 6am nevoie de un sfat
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 3stari de ameteala, greata..
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 5stari de ameteala
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 7Ameteli periodice
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 8Mai multe probleme si semne
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 2Ameteli/ Scurte pierderi de memorie
- 1Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
- 1Ameteli si puls mare
- 1Ameteli ciudate
Mai multe informații despre: Ameteala gura uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: