Halena cronica
Buna ziua,
De cativa ani sufar de halena cronica si, recent, am citit pe internet despre un tratament cu laser, inventat de un doctor din Israel, care poate vindeca problema. Laserul se aplica pe amigdale, de unde anumite bacterii anaerobe elimina un miros neplacut.
Se poate face acesta operatie in Romania? Este adevarat ca amigdalele pot sa cauzeze halena?
Va multumesc anticipat,
Al.
De cativa ani sufar de halena cronica si, recent, am citit pe internet despre un tratament cu laser, inventat de un doctor din Israel, care poate vindeca problema. Laserul se aplica pe amigdale, de unde anumite bacterii anaerobe elimina un miros neplacut.
Se poate face acesta operatie in Romania? Este adevarat ca amigdalele pot sa cauzeze halena?
Va multumesc anticipat,
Al.
4 comentarii
Nimeni nu stie? Orice comentariu este binevenit.
Va multumesc.
Va multumesc.
Cumpara cartea "Leacuri la indemana" de la editura Reader's Digest. Ai sa afli de-acolo.
Ce anume am sa aflu? Rog seriozitate, nu reclame la carti. Daca ai informatii serioase te rog sa postezi. Daca nu, nu mai fa spam.
Catre al
Halena cronica poate avea mai multe cauze: tulburari gastro- intestinale, hepatice, bucofaringiene, dentare.
Diagnosticul necesita investigatii suplimentare.
Dr.Fotescu Otto
Halena cronica poate avea mai multe cauze: tulburari gastro- intestinale, hepatice, bucofaringiene, dentare.
Diagnosticul necesita investigatii suplimentare.
Dr.Fotescu Otto
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5respiratie urat mirositoare, nu am carii sau alte probleme dentare
- 3miros neplacut al gurii
- 14Halena-Cauze digestive
- 4miros urat la copil de 9 ani
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 2miros urat al gurii-rog medicii sa imi dea un raspuns
- 3miros neplacut dimineata
- 5respirati urat mirostoare de o luna si ceva
- 5Iritare nas si gat + miros neplacut
- 3blefarita, mancarimi, respiratie urat mirositoare
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 2miros neplacut al gurii..
- 5durere in gat, gura uscata si o respiratie urata
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 5NU MAI STIU CE SA FAC !
- 2Probleme digestive
- 9Ajutor! respiratia urat mirositoare, cazeum la amigdalite, limba alba, secretii in gat, deviatie de
- 2Limba mea e tot timpul alba, e foarte incarcata
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: