Halucinatii

22-12-2021
Tzigaret
Nu este medic/terapeut
Tzigaret
Buna ziua, am luat 2 saptamani stimuloton 50 mg, jumatate dimineata si jumatate seara.
Stimuloton folosesc inca din 2013 recomandat de neurolog pentru anxietate si atacuri de panica, uneori cand apar simptomele, folosesc stimuloton vreo cateva zile, dupa ma opresc in a mai lua, si nu mai am probleme vreo 3 4 luni.
Insa imi da un efect advers, halucinatii...efectu asta e nou...nu am avut asta inainte, insa am vazut cand incep sa folosesc stimuloton dupa mult timp, am halucinatii noaptea,
Acum insa e mai nasol de 2 nopti nu prea am dormit din cauza asta, ma trezesc des din somn cu aceste halucinatii, ma doare partea stanga a capului si imi tiuie urechea.
Ziua nu am nimic, doar noaptea, halucinatiile le vad in forme geometrice, distorsionate, cu o usoara ameteala..parca ies din corp, si tine cam 5-10 minute.
Este oare de la stimuloton? Sau probleme cu ochii, uneori ma dor ochii, stau si mult la calculator, sau este tensiunea arteriala...dar daca era tensiunea arteriala ma gandesc ca se intampla asta si ziua...acum am 2 zile de cand nu am mai luat pastilla.
Am 24 ani in caz ca conteaza varsta, nu beau si nu fumez, nu consum droguri etc.
Multumesc
3 comentarii
1
22-12-2021, ora 19:10
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Fac parte din sindromul Visual Snow toate simptomele astea.
1
22-12-2021, ora 19:31
Tzigaret
Nu este medic/terapeut
Tzigaret
pai si e grav?
2
22-12-2021, ora 20:08
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Nu, e mai mult neplacut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul