hidrocel

03-01-2012
chippy
Nu este medic/terapeut
chippy
buna ziua!am si eu o mare problema si in acelasi timp o dilema, sper ca ma puteti ajuta.am 23 de ani, o relatie stabila in care se pune problema casatoriei in curand si in acelasi timp problema urmasilor ca sa spun asa.inainte de a ma duce la medic as vrea sa aflu sfaturile ssau parerile dumneavoastra.in jurul varstei de 3-4 ani, am fosst dus la bunici unde m-am lovit foarte tare la testicule si doctorii au fost nevoiti sa imi extirpe un testicul, ai mei mi-au spus ca termenul este hidrocil si ca doctorii i-au asigurat ca voi putea face copii.deci intrebarea mea practic este:pot sau nu face copii?sunt in stare ca sa zic asa, mai ironic?va multumesc si astept raspunsurile voastre.
2 comentarii
0
04-01-2012, ora 18:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Teoretic nu ar trebui sa fie probleme. Testicolul ramas trebuie sa fie ferm, neted la palpare, de forma ovoidala si cam de 5cm lungime. Daca e mai mic, neregulat, moale, trebuie sa faci un control urologic si o spermograma pentru a vedea calitatea si cantitatea spermatozoizilor. Intai examineaza-te tu, cu atentie. Daca ti se pare ca ceva nu e in regula, fa un control medical.
0
07-01-2012, ora 16:01
chippy
Nu este medic/terapeut
chippy
va multumesc.din ce se vede nu se pare ca sunt probleme
Adaugă un comentariu / răspuns