hidrocel
buna ziua!am si eu o mare problema si in acelasi timp o dilema, sper ca ma puteti ajuta.am 23 de ani, o relatie stabila in care se pune problema casatoriei in curand si in acelasi timp problema urmasilor ca sa spun asa.inainte de a ma duce la medic as vrea sa aflu sfaturile ssau parerile dumneavoastra.in jurul varstei de 3-4 ani, am fosst dus la bunici unde m-am lovit foarte tare la testicule si doctorii au fost nevoiti sa imi extirpe un testicul, ai mei mi-au spus ca termenul este hidrocil si ca doctorii i-au asigurat ca voi putea face copii.deci intrebarea mea practic este:pot sau nu face copii?sunt in stare ca sa zic asa, mai ironic?va multumesc si astept raspunsurile voastre.
2 comentarii
Teoretic nu ar trebui sa fie probleme. Testicolul ramas trebuie sa fie ferm, neted la palpare, de forma ovoidala si cam de 5cm lungime. Daca e mai mic, neregulat, moale, trebuie sa faci un control urologic si o spermograma pentru a vedea calitatea si cantitatea spermatozoizilor. Intai examineaza-te tu, cu atentie. Daca ti se pare ca ceva nu e in regula, fa un control medical.
va multumesc.din ce se vede nu se pare ca sunt probleme
Alte subiecte recente din această secțiune: