Hipermobilitate, scolioza, miopie si dureri

Buna ziua!
Eu am hipermobilitate, scolioza cervicala de mica(pare ca este ereditara.. are si mama, a avut si bunica), scolioza toracala, iar lombar inca nu am investigat, o miopie de -4.5 care e in crestere de cand eram mica, dureri cervicale, dureri de genunchi, durere la incheietura piciorului cu bazinul.
As dori sa fac mai multe investigatii medicale sa aflu daca acestea pot fi simptoame ale altor boli/sindroame(EDS, sindromul Marfan, sindromul Stickler, etc.).
Am fost la un Doctor Reumatolog care nu avea multe cunostinte despre cum se testeaza aceste sindroame, dar mi-a spus sa merg la fizioterapie si sa nu fac inca investigatii ca sunt tanara(29 de ani), dar as dori insa sa le fac.
Credeti ca ma puteti ajuta in legatura cu asta? Sau aveti o recomandare a unui doctor care are experienta in acest domeniu?
Multumesc anticipat!
Eu am hipermobilitate, scolioza cervicala de mica(pare ca este ereditara.. are si mama, a avut si bunica), scolioza toracala, iar lombar inca nu am investigat, o miopie de -4.5 care e in crestere de cand eram mica, dureri cervicale, dureri de genunchi, durere la incheietura piciorului cu bazinul.
As dori sa fac mai multe investigatii medicale sa aflu daca acestea pot fi simptoame ale altor boli/sindroame(EDS, sindromul Marfan, sindromul Stickler, etc.).
Am fost la un Doctor Reumatolog care nu avea multe cunostinte despre cum se testeaza aceste sindroame, dar mi-a spus sa merg la fizioterapie si sa nu fac inca investigatii ca sunt tanara(29 de ani), dar as dori insa sa le fac.
Credeti ca ma puteti ajuta in legatura cu asta? Sau aveti o recomandare a unui doctor care are experienta in acest domeniu?
Multumesc anticipat!
1 comentarii

Probabil la spitalul militar veti gasi doctori ce cunosc aceste sindroame, sau universitar.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1miopie
- 5de 5 ani... miopie + strabism
- 2ochi uscat
- 4Miopie -0, 75 - se vindeca doar cu ochelari?
- 12de ce nu se opreste sau stagneaza miopia la copii?
- 3consultatie tratament scolioza
- 5Nu stiu ce sa mai cred!! Scolioza.grava sau nu?
- 5astigmatism si miopie.. se poate opera?
- 5tratament scolioza lombara si hiperlordoza
- 5scolioza, ciocuri si hernie intraspongioasa - incotro?
- 3e periculos sa nasc natural daca am miopie?
- 1Scolioza de vreo 6 luni
- 3Care ar fi cauza cresterii miopiei intr-un timp foarte scurt?
- 0Posibila corelatie intre scolioza lombara de aproximativ 7 ani si disfunctia erectila
- 4senzatie arsura la ochi
- 1cu am fost diagnosticata cu scolioza dorso lombara dextroconvexa
- 1Miopie - Intrebare despre dioptrii ochelari
- 1Talpa amortita
Mai multe informații despre: Miopia Scolioza cifoscolioza hipermobilitatea articulara Sindromul hipermobilitatii articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: