Hipertensiune
Bună ziua,
De 3 luni am probleme cu tensiunea, am avut 17/10, chiar 19, însă de fiecare dată când mergeam la doctor era mică-11/8 sau12, eventual 13/9. Mi-a tot dat cardiologul- egilok, concor, iar acum 2 zile am fost la institutul inimii la Timișoara și medicul mi-a dat Nebilet de 5 și Noriprel forte de 5. La consult acolo aveam tensiunea 14/9, iar acum, după 2 zile de tratament am 13/7. Se poate să mi scadă sau va rămâne așa și am nevoie de un tratament mai puternic?
De 3 luni am probleme cu tensiunea, am avut 17/10, chiar 19, însă de fiecare dată când mergeam la doctor era mică-11/8 sau12, eventual 13/9. Mi-a tot dat cardiologul- egilok, concor, iar acum 2 zile am fost la institutul inimii la Timișoara și medicul mi-a dat Nebilet de 5 și Noriprel forte de 5. La consult acolo aveam tensiunea 14/9, iar acum, după 2 zile de tratament am 13/7. Se poate să mi scadă sau va rămâne așa și am nevoie de un tratament mai puternic?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Palpitații, tensiune ușor crescută și o stare foarte ușoară de amețeală constantă
- 1Probleme cardiace sau probleme ale sistemului nervos?
- 0Soft holter
- 1Subdenivelare ST in panta la testul de efort
- 1Durere in spate și piept
- 2Tensiune la efort
- 2Insuficienta cardiaca
- 1Problema cardio
- 2Puls foarte mare
- 1De cateva zile am bataile inimii foarte mari