hipertrofie cornete nazal

26-05-2008
k.adnana
Nu este medic/terapeut
k.adnana
copila mea de 5 ani a fost operata acum 1an si 2 luni de polipi si amigdale. de o luna de zile este cu nascul infundat fara a fi racita, respira f.f. greu noaptea, e agitata, cearcane... am fost la consult si medicul orl/ist a constatat ca are o hipertrofie de cornete nazal si au recidivat polipii. Solutia: o noua interventie chirurgicala... pana cand ma decid pt. operatie (la cum respira ar trebui s/o fac cat mai repede) tratamentul prescris este: 5 picaturi cu lantigen b in fiecare nara dimineata, 5 ml. aerius la culcare si in fiecare seara aerosoli... Intrebarea mea este: ce sanse sunt de a rezolva cauza fara interventie chirurgicala? va multumesc
3 comentarii
0
26-05-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
faceti comanda la o farmacie care prepara medicamente.COLARGOL 1% cate 3-4 pic al 8 ore 10 zile.obligatoriu in pozitie culcat pe spate... astept un rezultat si mai vorbim!
0
26-05-2008, ora 00:00
k.adnana
Nu este medic/terapeut
k.adnana
multumesc. revin dupa tratament
0
24-11-2020, ora 23:20
Ion Dana1
Nu este medic/terapeut
Ion Dana1
Băiatul meu de 11 ani a fost diagnosticat cu rinita cronică hipertrofica. A fost operat acum 2 luni, cu laserul la spitalul Grigore Alexandrescu. Nu s-a produs nici o schimbare în bine a sintomelor.Nu poate trage suficient aer pe nas, urechile sunt infundate, lipsa de concentrare, memorare, amețeală, durere la baza nasului, moleseala în tot corpul.(sintomele se agravează când face sport) Am folosit diferite spreiuri antiinflamatorii fără nici un rezultat. La unul din controalele ORL după operație i s-a pus în nari tampoane nazale cu rinofug, iar el nici după acestea nu simte ca trece aerul prin nas. Medicul a precizat ca nu este nevoie de o alta operatie. Tratamentul pe care îl urmează este:dimineața un comp. sinosun, seara un comp. aerius, apa de mare și tobradex picături. Vă rog frumos un sfat, nu știu cum să-l mai ajut pentru ca viata de zi cu zi îi este afectată, crede ca nu se va mai vindeca.(avem un RMN făcut, în urma căruia i sa pus și diagnosticul, iar după intervenția chirurgicala radiografie sinusuri și plămâni, ambele bune)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.